Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen? Mindenkivel megesik?

Figyelt kérdés
Eddig csak egyszer voltam szerelmes, de már régen volt. 2-3 éve. Az utóbbi időben nagyon elkezdett hiányozni ez az érzés. Főleg amikor egyedül vagyok itthon. Esténként mindig. Úgy érzem, mintha hiányozna belőlem egy darab, mintha nehéz, és tompa lenne a szívem. Hiába, még nem szeretnék párkapcsolatot, csak azt, hogy legalább találjak valakit akit ha meglátok felgyorsul a szívem. Ez a dolog pedig csak akkor működik ha nem gondolok rá. Minél inkább erőszakoskodom, hogy nincs szükségem rá, annál inkább erősödik a hiányérzet. Ez normális? Az sem kell, hogy viszonzott legyen. Csak hogy érezzek valamit. Más volt már így? Mit gondoltok? 15/L
2011. aug. 4. 22:01
 1/3 A kérdező kommentje:
3 éve. És tudom, hogy fiatal vagyok, hogy ilyesmi miatt aggódjak. Mégis...
2011. aug. 4. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is pontosan ugyan így érzek.

15/L

De nekem ingadozó. Hol megveszek azért hogy valaki csak úgy átöleljen, szeretgessen, hol nem akarom hogy bárki is közeledjen felém.

Én is 2 éve voltam szerelmes. Még sose volt párkapcsolatom.

2011. aug. 4. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

kicsi lany ooouuuuuu szija helo, ikken volt mar velem is ilyesmi anno meg 16-18 evesen, de hidjetek el ez tenyleg szar erzes, bennem is mindig estenkent tort elo de csak annyi kellett volna, hogy megoleljek valakit, akkoriban basztak at parszor es en sem kivantam kapcsolatot...egy edzonek meseltem errol es mondta, hogy kell hagyni mindent, hogy jojjon magatol es nem foglalkozni hulyesegekkel, neked is csak ezt tudom tanacsolni ;)

Es hogy a kerdesedre valaszt adjak ez teljesen normalis dolog, picit erzekenyebb is vagy az atlagnal ezekbol leszurve. 20/F

2011. aug. 4. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!