Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Mindenkivel megesik?
Én is pontosan ugyan így érzek.
15/L
De nekem ingadozó. Hol megveszek azért hogy valaki csak úgy átöleljen, szeretgessen, hol nem akarom hogy bárki is közeledjen felém.
Én is 2 éve voltam szerelmes. Még sose volt párkapcsolatom.
kicsi lany ooouuuuuu szija helo, ikken volt mar velem is ilyesmi anno meg 16-18 evesen, de hidjetek el ez tenyleg szar erzes, bennem is mindig estenkent tort elo de csak annyi kellett volna, hogy megoleljek valakit, akkoriban basztak at parszor es en sem kivantam kapcsolatot...egy edzonek meseltem errol es mondta, hogy kell hagyni mindent, hogy jojjon magatol es nem foglalkozni hulyesegekkel, neked is csak ezt tudom tanacsolni ;)
Es hogy a kerdesedre valaszt adjak ez teljesen normalis dolog, picit erzekenyebb is vagy az atlagnal ezekbol leszurve. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!