Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam el a baratnomet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a baratnomet, vagy adjak idot neki?

Figyelt kérdés
a baratnommel tavkapcsolatban elunk regota nem talalkoztunk (3 honapja) most kellett volna talalkozunk es megint nem jon ossze mert korhazba kerult amugy megjegyzem h minden talalkozas elott korhazba kerult es igy maradt el mindig valami baj van vele es kerul korhazba de csak akkor amikor kell talalkozunk aprilistol 2 szer talalkoztam vele, jatszik velem nem ertem ot meg. most nagyon merges vagyok h holnap nem lesz talalkozas mert ma korhazba kerult es megkerlek rendesen valaszoljatok
2009. febr. 12. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok. Fiú részéről szenvedtem el ugyanezt. Vagyis hasonlót. Ő csak szimplán lusta volt, nem került kórházba. De azt talán még jobban megértettem volna. Mindenesetre sztem tényleg vagy hagyd el, vagy őszintén beszélgess vele.

Ja, hozzáteszem, h az én kapcsolatom nem volt távkapcsolat... Csak pár km-re lakott tőlem, akármikor találkozhattunk volna... 3 hónap alatt kb 3X láttam élőben... máj 31 és júl 20 között pedig egyáltalán nem...

2009. febr. 12. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Sztem hazudik,kerüli,nem akar talizni...Szerintem dobd...

De egyébként kipróbálhattad volna,hogy megkérded tőle,hogy melyik kórház,oda mész meglátogatni:)

-Reaper- [22/F]

2009. febr. 12. 22:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszolónak: Ismerős! Kényelmes sétatempóban 40 perc, és havonta ha nagynehezen rá lehetett beszélni hogy találkozzunk...

Látogasd meg a kórházban ha lehet. Egyébként pedig nem sok jövőt látok, ez az egyetlen halál a távkapcsolatokra, ha elmaradnak a találkák. Sajnálom (tapasztalat)

2009. febr. 12. 22:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak: én a végén már nagynehezen sem... máj 31.-én még rendben volt minden, júl 20.-án csak azért találkoztunk, h szakítsunk, de ezt ő is tudta. Mert azért már mégse msnen vagy telefonban... "Találkoznunk KELL. Nem azért, mert hiányzol, vagy bármi" - és jött.

Bocs az offért. És hallgass a 2. válaszolóra. Vagy látogasd meg :)

2009. febr. 12. 22:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó tanács: ne légy görény és ne e-mailben vagy msn-en szakíts! A legocsmányabb dolog. Velem 2x csinálták ezt meg, szintén távkapcsolatban...

Állj elé és mondd el, hogy vége, így nincs értelme az egésznek. DE! Győződj meg róla, hogy valóban beteg-e, mert ha tényleg az, akkor te jössz ki bunkón a szituból.

Kérdezd, meg, mit jelent számára ez a kapcsolat, mit kíván megtenni a jövőben kettőtökért, szeret-e egyáltalán. Mondd el, neked mire volna szükséged, mit szeretnél kihozni ebből a kapcsolatból. A beszélgetés után meg mérlegelj, van-e értelme az egész kapcsolatnak.

2009. febr. 12. 23:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Az előzők mindent jól elmondtak - még egy dolog van:

Valami borzalmasan rettenetes az írásod. Magyar vagy?

Lehetőleg gyorsan tanulj meg magyarul - a saját érdekedben - mert ez így kriminális.

2009. febr. 13. 00:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ha tudsz akkor latogasd meg a korhazban:P
2009. febr. 13. 05:02
 8/13 A kérdező kommentje:

00:29 --- Erdelyi vagyok

az uncsija irt smst h mi tortent vele es el hozzak mas korhazba ami kozelebb van hozzam mint ammenyire O lakik s egyik ismerosommel meg beszeltem h egy ejszaka aludjak naluk h tudjak vele lenni de az uncsija meg azota sem irt smst es a telefont nem veszik fel ha hivom valamelyiket ugy h az egesz minden hazugsag igazatok van amikor beszelek vele akkor meg mondom h vege nem is talalkozok vele es keressek mast ha olyan konnyu kapni mar 24 eves vagyok s a csajok nagyon valogatossak erre fele csak gazdag penzes gyerek kell nekik

2009. febr. 13. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
mond el neki az aggályaidat és adj ultimátumot... mond meg neki, h eddig bevetted, hogy mindig kórházban volt, de ez így nem mehet tovább, hogy elvileg együtt vagytok, de gyakorlatilag még csak nem is látjátok egymást hónapokig...mond meg, hogy vagy más lesz a helyzet, vagy legyen tovább boldog a kórházi ápolókkal,de te végeztél vele...és ha bizonygatni próbál, mond meg, hogy hozza el neked a kórházi zárójelentéseket mindegyik alkalomról...annak meg kell lennie, nem mondhatja azt, hogy nem adtak... és azokon a dátum is rajta van...így megtudhatod, igaz volt e a sok kórházi kifogás...(20/L)
2009. febr. 13. 11:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Erdélyi lány vagyok!

Mi ez a bunkó szöveg, hogy itt csak a pénzes pasik kellenek, tudod te is nagyon jól, hogy ez hülyeség! Pl. tanulj meg helyesen írni és akkor lehet nagyobb sikered lesz! Üdv!

Nem igazán úgy festesz mint aki oda van a bánattól...

2009. febr. 13. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!