Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy egy fiú nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy fiú nap mint nap ott van a barátnőjénél?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, és főiskola mellett van annyi időm, hogy este 5-től 8-ig nála tudok lenni. A hétvégét pedig általában nálam töltjük, kivéve amikor nem. Ő még a szüleinél lakik, idén lesz 17 éves, középiskolába jár.
2009. febr. 12. 22:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzáírni, hogy több mint 1 éve vagyunk együtt, és nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Szerintetek szólnának, ha túl sokat lennék ott?
2009. febr. 12. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sose legyen nagyobb gondod, mint ez. :)
2009. febr. 12. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom , én 15 ő 16 mindennap itt volt 3-8 ig kb. nem volt semmi gáz.. ez nem probléma :D
2009. febr. 12. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi barátnőmmel 11 hónapot töltöttünk eddig együtt, ugyanis osztálytársak vagyunk, és mindemellett még hétvégén is egyik nap kimegyek hozzá, másik nap Ő jön be. Szülők részéről nincs semmi probléma, részünkről pedig hát miért is lenne. :P Mi is nagyon szeretjük egymást, még semmiféle gond nem volt ebből. Csak ebből az adódhat, hogy ha egy napig nem látjátok egymást, már minden bajotok előjön. Tapasztalat. :D

17/F

2009. febr. 12. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat. Én még így is úgy érzem egyébként, hogy keveset vagyunk együtt, legszívesebben már vele laknék. Azért félek egy kicsit, mert nem akarom, hogy a szülők részéről rosszul jöjjek le, hogy sokat vagyok ott...

2009. febr. 12. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1xű a dolog. Kérdezd meg 4szemközt a szüleit, hogy nem zavarja-e őket, hogy ennyi időt ott töltesz.

Egy normális szülő boldog, ha a gyermeke boldog egy kapcsolatban és nem akadályozza meg a találkozásokat. Csak azért mondom ezt, mert nekem sajna nem ilyen van...Mindig megy a problémázás, ha jön a barátom...Persze nem a páromnak mondja, hanem nekem...

2009. febr. 12. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális dolog. Aki szereti a párját, az a lehető legtöbb időt akarja és tölti is a párjával. Szerencsés a barátnőd...
2009. febr. 12. 23:57
 8/8 anonim ***** válasza:
mi a párommal összeköltöztünk... (19 évesek vagyunk, mas varosba mentünk egyetemre) kéthetente hétvégén megyünk haza, olyankor vagyunk külön. Mi igazán sokat vagyunk együtt.
2009. febr. 16. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!