Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy fiú nap mint nap ott van a barátnőjénél?
Mi barátnőmmel 11 hónapot töltöttünk eddig együtt, ugyanis osztálytársak vagyunk, és mindemellett még hétvégén is egyik nap kimegyek hozzá, másik nap Ő jön be. Szülők részéről nincs semmi probléma, részünkről pedig hát miért is lenne. :P Mi is nagyon szeretjük egymást, még semmiféle gond nem volt ebből. Csak ebből az adódhat, hogy ha egy napig nem látjátok egymást, már minden bajotok előjön. Tapasztalat. :D
17/F
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat. Én még így is úgy érzem egyébként, hogy keveset vagyunk együtt, legszívesebben már vele laknék. Azért félek egy kicsit, mert nem akarom, hogy a szülők részéről rosszul jöjjek le, hogy sokat vagyok ott...
1xű a dolog. Kérdezd meg 4szemközt a szüleit, hogy nem zavarja-e őket, hogy ennyi időt ott töltesz.
Egy normális szülő boldog, ha a gyermeke boldog egy kapcsolatban és nem akadályozza meg a találkozásokat. Csak azért mondom ezt, mert nekem sajna nem ilyen van...Mindig megy a problémázás, ha jön a barátom...Persze nem a páromnak mondja, hanem nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!