Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megiteltek valakit a kutyajarol mint ahogyan a ruhairol, kocsijarol, stb?
Figyelt kérdés
Ha pl en egy 19 eves lany vagyok es lent setaltatom a Dobermannomat, mi az ami eloszor beugrik rollam? Pasik ,hogy dondolnak az olyan lanyokra akik nem olebeket hanem igazi "harci" kutyat tartanak?2011. nov. 1. 21:26
1/6 anonim válasza:
Mi köze a kutyának hozzád?
Tőlem akár magát a 7fejű sárkányt is sétáltathatod!
Akkor is csak egy lány maradsz,aki a kutyáját sétáltatja! :)
2/6 anonim válasza:
Én kifejezetten örülök neki, ha nem ilyen szobacirkáló kutyája van egy nőnek. Nekem bejönne és egy vagány csajnak tartanálak és attól, hogy vagány vagy, még lehetsz kedves,..,..,... Szerintem az emberek legelőször ránézésből ítélnek meg valamit/valakit. Én pl motorozok, gyorsasági gépem van és akárhova megérkezek, bemegyek egy kávézóba, azért a bőrruha az egy fajta extrémebb megjelenés és sokan negatív véleménnyel vannak rólam, pedig nem is ismernek, másoknak viszont tetszik... Emberfüggő.
3/6 anonim válasza:
Barátomnak egy keverék korcs, öreg kutyája van, aki kövér és a farkán foltokban vmiért nem nő szőr. Most akkor ez alapján ítéljem meg őt? XD
4/6 A kérdező kommentje:
Elso! Nem is arrol van szo hogy most valaki azert tartson valaki szimpatikusnak mert ilyen es ilyen kutyam van, sott azert kerdezem mert azt gondoltam hogy ez a megjelenes egy olyan negativ kulsot sugaroz rollam. Olyan kemenyseget.
2011. nov. 1. 21:36
5/6 A kérdező kommentje:
Masadik! Egye ertek veled. Pont ilyen helyzetben vagyok s itt latom a negativumokat. Hat errol beszeltem. Aki nincs ebben a helyzetben nem tudja.
Amugy meg lehet en nem fogalmaztam eleg tisztan: BOCSANAT!!
De igy utolag arrol lenne szo hogy ez negativ kulsot sugall egy lanyrol?
2011. nov. 1. 21:39
6/6 A kérdező kommentje:
Ja es BOCSANAT a sok helyesirasi hiba miatt !! Nem szandekos:)
2011. nov. 1. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!