Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok volt, hogy megcsaltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt, hogy megcsaltátok a barátotok, csak egy igent vagy nemet kérek és kort!?

Figyelt kérdés
10 böl 8 lány a környezetembe már megcsalta ebből három velem csalta meg,én esküszöm nem mernék párkapcsolatot létesíteni ha ilyen a 80% a lányoknak.És az a durva ,hogy nem is én nyomultam ...
2011. febr. 17. 12:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Azt hiszem a hozzád hasonlók miatt alakulnak ki bizonyos negatív előítéletek a férfiakkal szemben. Valószínűleg elég szerencsétlen magánélettel rendelkezhetsz, és itt, arctalanul éled ki magad."

Szemébe mondom én ezt bárhol, bárkinek...csak élőben ugye nem veszitek a bátorságot hogy visszapofázzatok.

2011. febr. 17. 19:46
 32/33 anonim ***** válasza:

Úristen, szegény 64%, biztos sokszor kihasználtak, kisemmiztek, csicskáztattak a nők:((((

Nahát, szegény, biztos nagyot csalódtál:((((

Hát igen, egy pasi is foghat ki sodrófás dominát:D

2011. febr. 17. 19:53
 33/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:46

Akkor is fölösleges dolog általánosítani.

Elismerem, hogy tényleg nem kevés olyan nő van, aki lusta, hisztis, és nem tesz semmit a párjáért, de ennek az ellenkezőse is igaz sok esetben. Meg kell ismernünk valakit ahhoz, hogy véleményt alkossunk róla. Nem állt szándékomban megbántani téged, és szólj nyugodtan, ha tévedek, de én úgy gondolom, hogy csalódhattál és azért beszélsz így.

Egyébként aki ismer tudja, hogy én mindig kimondom a véleményem. Nem kell ahhoz számítógép mögé bújnom.

2011. febr. 17. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!