Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok volt, hogy megcsaltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt, hogy megcsaltátok a barátotok, csak egy igent vagy nemet kérek és kort!?

Figyelt kérdés
10 böl 8 lány a környezetembe már megcsalta ebből három velem csalta meg,én esküszöm nem mernék párkapcsolatot létesíteni ha ilyen a 80% a lányoknak.És az a durva ,hogy nem is én nyomultam ...
2011. febr. 17. 12:31
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

13:17

Jah téged megértelek valamilyen szinten mivel téged már vertek át és nem bízol s akkor úgy gondolod ,hogy így kvittek lesztek s nem leszel féltékeny mivel te már félreléptél.

2011. febr. 17. 13:27
 22/33 anonim ***** válasza:

Egy kutatás alapján a nők 55%-a csalta már meg a párját (a több éves, évtizedes kapcsolatokban is)

míg a pasik 49%-a tett így.

Hát..nem tudom , nem voltam ott gyertyát tartani, bár én a pasikat nagyobb ribancnak képzeltem.

De azért azt is hozzá kell tenni hogy nagyon sok elhanyagolt , rossz házasságban élő nő van. Itt nem a szexről van csak aszó, hanem a szeretetről, figyelmességről. Persze előbb meg kellene az ilyesmit beszélni egymással, de sajnos sok kapcsolatban nem is lehet, mert annyira rossz a kommunikáció, úgysem értik meg egymást a felek.

Bár az én lányismerőseim 80%-a tutkó hogy hűséges!

2011. febr. 17. 13:29
 23/33 anonim ***** válasza:

A mocsokmacsok-on olvastam, hogy egy felmérés szerint a házasságokban született gyerekek 11%-a más apától származott. A született gyerekek száma viszont eleve csak a töredéke a valós szexuális kapcsolatokénak.

A felmérés másik része azt tartalmazta, hogy a hüvelyváladék vizsgálata során az is kiderült, nem csupán egy, hanem több idegen férfi spermanyomát is megtaláltáka nő hüvelyében.

A vizsgálat eredménye számomra kézenfekvő: a nők semmivel nem maradnak el a férfiaktól félrelépések terén, csupán iszonyúan jól leplezik és még anoním módon (azaz itt) illetve sok esetben még maguk előtt sem vallják be.

2011. febr. 17. 13:45
 24/33 anonim ***** válasza:
52%

Annyit tudok neked mondani hogy a magyar csajok europa legnagyobb ribancai, randiz bármilyen más csajjal de a magyart csak látogatóba ajánlom. Legalábbis a városi, főleg pesti csajokra ez igaz. KB akkora ribik mint az amerikai csajok.

És ha valami gagyi alibi szakos lányról van szó az ELTE-ről akkor meg pláne.

2011. febr. 17. 14:37
 25/33 anonim ***** válasza:
52%

Ezen kiakadtam:

"Addig igyekeztek, amíg meg nem kapjátok a csajt, utána meg beköszöntenek az átlagos napok, és semelyik nő nem akar egy szimpla kapcsolatot. "

Képzeld, mi meg nem akarunk szimpla elkényeztetett kis qrvákat akik azt várják tőlünk hogy csicskázzunk naphosszat! Nem akar senki folyamatosan hajtani egy libáért aki a hálát úgy értelmezi hogy nagy nehezen kinyög egy "köszike"-t!

TE mikor tettél BÁRMIT is a férfiakért? TI, többi? BÁRKIÉRT? Semmit, soha? Magatokba lehet szépen nézni!

...és akkor még van pofájuk panaszkodni meg félrekeffenteni, mert hogy "nem vagyok vele boldog"!

Veletek sem boldog senki, nyugodt lehetsz! Szánalmasak vagytok!

2011. febr. 17. 14:54
 26/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:14

Nem feltétlen. Hányan húznak le úgy hosszú éveket, hogy egyszerre több vasat tartanak a tűzben? Okosan kell forgatni a lapokat. Látatlanban ne hozz ítéletet mások fölött.

2011. febr. 17. 14:57
 27/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:54

Nektek alapvető elvárás(tisztelet a kivételnek), hogy a nők mossanak, főzzenek, takarítsanak rátok. Teszem azt, hiába dolgozik mind a két fél. Ezek után ráadásul azt várod, hogy non-stop álljanak készen az ágyadban széttett lábakkal? Hát nem csodálom, hogy a hozzád hasonlóknak nem jut normális nő. Nem érdemlitek meg.

2011. febr. 17. 15:02
 28/33 anonim ***** válasza:

ne általánosíts....

pl egy tanyasi nénikét ha megkérdezel,lehet hogy ő azt mondja hogy akit ismer mindenki hűséges volt.10 embernél sokkal többet kell ahhoz megkérdezned hogy egy reális képet kapj.

a válaszom pedig igen,de még aznap szakítottam a barátommal.

2011. febr. 17. 17:12
 29/33 anonim ***** válasza:
39%

"Nektek alapvető elvárás(tisztelet a kivételnek), hogy a nők mossanak, főzzenek, takarítsanak rátok. Teszem azt, hiába dolgozik mind a két fél. Ezek után ráadásul azt várod, hogy non-stop álljanak készen az ágyadban széttett lábakkal? Hát nem csodálom, hogy a hozzád hasonlóknak nem jut normális nő. Nem érdemlitek meg."

Házimunkára hivatkozol??? FŐZNI SE TUDTOK BAZ+!

Mellesleg azt senki sem várja el, megcsinálom egyedül is, legrosszabb esetben felveszek egy házvezetőnőt!

Én arról beszéltek hogy ti értünk soha semmit nem tesztek (a filmekben látott háziasszonyok és egyéb álomképek nem számítanak, TI teljesen haszontalanok vagytok), de azért van pofátok ELVÁRNI millió dolgot, sz4rtok rá hogy az nekünk mennyi teher! TI nem érdemeltek semmilyen férfit, nemhogy rendeset!

2011. febr. 17. 17:31
 30/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:31

Azt hiszem a hozzád hasonlók miatt alakulnak ki bizonyos negatív előítéletek a férfiakkal szemben. Valószínűleg elég szerencsétlen magánélettel rendelkezhetsz, és itt, arctalanul éled ki magad.

2011. febr. 17. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!