Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizonytalan fiúk, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonytalan fiúk, titeket hogyan lehet kezdeményezésre késztetni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel jól kijövök sok jel arra utal, hogy akar tőlem valamit, de úgy gondolom bizonytalan és nem mer lépni én meg már annyi mindent mutattam felé, de még se történik semmi. Ilyenkor mit lehet tenni, hogy közelebb kerüljek hozzá és több legyen. Hagyjam a dolgokat még vagy kérdezem meg tőle? És még annyit: miért nem mertek lépni?:D
2011. febr. 17. 10:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

tutira kevés volt, ha nem lépett. sokat beszéltek? én a helyedben odamennék hozzá kamu indokokkal és beszélgetnék vele. ha keveset dumáltatok eddig akkor csak fokozatosan.

ha odamész akkor csak pár szó, szépen mosolyogsz, szemébe nézel, birizgálod a hajad, kicsit tekergeted a tested. nem kell félreérteni, nem ribancosan, hanem "aranyosan" nőiesen. legközelebb megint csak pár szó, aztán folyamatosan több- és több. csak hogy barátkozzon a gondolattal, félénk fiúknál így kell. a lényeg a szemkontaktus a kedves mosoly, legyél barátságos. persze beszélgethetsz vele többet is, olyan dolgokról amit téged és őt is érdekel. ha tényleg tetszel neki akkor egy idő után keresni fog magától. minden férfi akinek nincs barátnője szeret jókat beszélgetni azzal a lánnyal aki tetszik neki!

23f

2011. febr. 17. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!