Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal fel?
Van egy fiú akivel 1 hónapja járunk, de nem akar felvállalni az iskolában. azt mondta várjunk vele.. de sajnos találkozni sem tudunk, mert szobafogságban van, és nem mehet el otthonról..
az egyetlen hely ahol találkozhatnánk és beszélhetnénk az az iskola de ott szinte rám se néz..
Beszéltem vele 3 nappal ezelőtt, elmondtam hogy ez így nekedm rossz, és kérte hogy ne szakítsunk ha ez nekem rossz akkor felvállal.. de nem változott semmi..
Nem értem miért nem vállal fel, nem vagyok csúnya vagy ilyesmi.. és még a Valentin napot sem tudtuk megünnepelni.. szerintetek mért van ez? :(
én már megpróbáltam vele megbeszélni, megígérte hogy változni fog és hogy felvállalhatjuk mert szeret és nem akarja hogy nekem rossz legyen..
de nem változott semmi, vagyis csak annyi hogy egyre kevesebbet látom a suliban, és (mivel nem vagyunk osztálytársak) alig jön be az osztályomba pedig régen, majdnem minden nap bejött..
Tuti hogy szégyenkezik miattad.
Azért nem mer felvállalni, mert cikinek tart sztem a haverjai előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!