Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakibe szerelmes vagy, érdekel a kinézete?
Ha már beleszerettem és valamiért lefogy, meghízik, vagy bármi?
Nem, nem igazán érdekel. Hacsak nem valami egészségügyi problémája van, mert akkor természetesen igen.
De én amúgy is nagyobb súlyt fektetek a nekem tetsző belső tulajdonságokra, mint a külsőkre. Persze első találkozásnál mindenképpen a külsőt látjuk meg először.
haat en amikor megismertem a mostani baratomat 2 evvel ez elott, azt mondtam ra, hogy egy troger bekepzelt nyuszi.. vagy vmi ilyesmit.. de vegkepp nem tetszett...kb fel evig szoba se voltam hajlando allni vele, azert mert nem volt az esetem...de kesobb amikor mar elkezdtem gondolkozni, h hogy letezik ez, hogy fel ev utan is ugyanugy teper ertem, kellek neki....akkor adtam neki eselyt, hogy megismerjem milyen o valojaban... es beleszerettem. Most mar 1 eve egyutt vagyunk.. es el nem tudom kepzelni, hogy regen mi volt az ami annyira nem tetszett benne.
es ekkor rajottem, hogy a kulso semmit nem szamit... tehat nem nem erdekel mar..
hát... kicsit szégyellem, de én általában a fiúk kinézetébe szeretek bele...
De fiúk! Ne mondjátok, hogy ez r.bancos, mert ti is nyilván inkább egy bomba nőbe szerettek bele, mint egy szalma hajú, bozontos szemöldökű, tokás csajba...
Az nem úgy van, hogy először szerelmes leszel, és utána nézed meg, hogy tetszik-e!
A külső megfog, a belső megtart!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!