Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek a kapcsolatnak értelme normális szexuális élet nélkül? (Többi probléma lent)
Barátommal holnapután lennénk együtt fél éve, a kapcsolatunk majdnem tök jó, igazából majdnem csak apró problémáink vannak, kivéve a szex részét, azon nem sikerült eddig javítani. A baj azzal van, hogy kb. 20-30 másodpercig bírja, és a második körig még fél év alatt egyszer sem jutottunk el. Persze az utóbbiról részben biztos, hogy én tehetek, az elmúlt 1-2 hónapban nagyon keveset voltunk együtt, annyira már nem kívánom, nem tudom, van-e értelme ennyiért egyáltalán elkezdeni.
A probléma második része, hogy valószínűleg most le fogtok ribancozni páran, gondolom meg is érdemlem, de van egy másik srác, akivel a szó szoros értelmében nem csaltam meg, de most jobban szeretnék vele lenni, mint a barátommal. De barátomat is szeretem, csak nem tudom, hogy van-e ennek így még értelme. Ha nem döntöm el rövid időn belül, akkor ugye a másik opciót elfelejthetem.
A barátomról tudom, hogy nagyon szeret, a másik sráccal eddig csak barátok voltunk, de tudom, hogy nem utasítana vissza. Képtelen vagyok dönteni.
Tudnátok tanácsot adni? Minden kommentnek örülök, ha valakinek sikerülne poénosan leoltani, talán jobb kedvem is lenne 1-2 percig.
19/N
4. válaszoló vagyok:
pont ez volt nálunk is egyszer egy volt pasimmal. Vol nőjét mindíg, mindenhol, mindenhogy ki tudta elégíteni és tökre lelombozta, hogy engem meg csak nehezen. Már a végére nem is akarta szinte csinálni. szakítottam vele. Utána találtam valakit, akivel semmi gondom nincs. :D
Szerintem.....sajnálom, de ha ez így marad, akkor mond meg neki finoman, hogy ne erőltessétek ami nem megy. Sajnos van mikor időben fel kell ismerni, ha lépni kell.
21/L
"Ha szakítasz vele, ne mondd el neki a valódi okot (kegyes hazugság), különben tönkre megy egy életre...."
...mert ő aztán rá nem jönne magától...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyelőre szüneteltetjük, nem tudok jobbat... Majd kiderül mi lesz...
Az egyik válaszoló említette, hogy nézzünk utána neten technikáknak, ez szép és jó, a gond csak az, hogy már megpróbáltuk. A 10 lökésig számolósdi sem jött össze, mert 3-ig ment kb. :( Lehet én vagyok nagyon önző, hogy most feladom?
Kérdező: "A 10 lökésig számolósdi sem jött össze, mert 3-ig ment kb. :("
3-ig ment! Ne haragudj, de ezen sírok XDXD.
De sajnálom is a srácot, ezért tanácsom: A megoldás ebben az esetben sztem szexuálpszichológus! Agyban lehet a gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!