Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy nem akarok sem gyereket, sem pedig családot?

Figyelt kérdés
4 gyermek elvesztése után úgy döntöttem önhatlmúlag, hogy nem akaork sem gyeret sem családot. A párom valószinüleg akar, csak később. Viszont jó lenne vele mielőbb tudtani, de úgy hogy ne essen neki rosszul és ha esetleg le akarna lápni, akkor még azt időbe tegye. Mit mondjak neki?
2011. febr. 16. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

09.48-as.

Értő olvasásra nem tanítottak meg?

Leírtam, hogy nem akarom se rábeszélni sem erőltetni. Csak elmondtam a véleményem. Ezt talán szabad.

és tény én nem tudom milyen érzés elvetélni egy gyereket, nem is akarom megtudni.Anyám is elvetélt 4et és láttam rajta, hogy milyen érzéseket váltott ki belőle. Azt meg napi szinten látom, hogy egyes gyermekekkel hogyan bánnak. Mikor viszik őket gyámság alá, nevelőszülőkhöz, családba fogadás. Mikor 3hónap alatt megszoknak a gyerekek egy szülőt és visszahozzák őket,mert terhes lett az anya meg ilyenek.

Ilyenekkel Te szembesülsz napi szinten?

Azért írtam, hogy nem rábeszélni akarom és nem erőltetni, mert ő érzi, hogy mit tud elviselni és feltud-e nevelni egy "idegen" gyereket.

2011. febr. 23. 11:36
 12/17 anonim válasza:
22%

Ne haragudj,de én nem tom megérteni hogy lehetsz ilyen szívtelen az állami gondozott gyerekekkel szemben! Tudod aki igazán szeretne gyereket az örömmel fogad be egy szegény gyereket akit a saját szülei dobtak ki mint valami szemetet...mert megérdemlik hogy szeressék őket.

Nem tudom milyen elvetélni és nagyon sajnállak,de ez nem ok arra hogy ne szeress olyan gyerekeket akiket nem te szültél...

2011. febr. 23. 15:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem csak azért nem szeretneék örökbefogadni gyereket, mert hogy nem én szültem, hanem azért sem, hogy később ne véghassa a fejemhez, hogy nem én avgyok az igazi anyja és ne szóljak bele az életébe, ráadásul ott az esélye annak is, hogy meg akarja keresni az igazi szüleit. Hát köszönöm és ebből nem kérek. Lehet mondani, hogy szivtelen vagyok, de ezt a kocskázatot nem válallom.
2011. febr. 24. 07:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak az a nevelt gyerek vágja ezeket a szülei fejéhez, akit úgy is neveltek. Mellesleg ez marhára nem reális a való életben, túl sok szappanoperát nézel! Megkérdezhetem hány éves vagy? Mert nekem ez alapján a hozzászólás után elég éretlennek tűnsz, már ne haragudj!
2011. febr. 24. 09:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Egy 25 éves, megtört nőt nem mondanék értetlennek. Én nem csodélkozok azon, hogy a hozzám hasolnó esetekből a nők többsége nem meri ezt a lépést megtenni és jogosan. Sziztelenség vagy nem, de én akkor sem nevelném más gyerekét.
2011. febr. 24. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor ne mondd magad éretlennek, majd rájössz szerintem magadtól is, csak pár év múlva :) 25 évesen még marhára fiatal vagy ahhoz, hogy ilyeneket kijelents. Lehet, hogy 40 évesen fogod magad meggondolni. És hiába mondod azt, hogy biztosan nem fogod, nem tudhatod. 5-10-15 év alatt rengeteget változnak az emberek, külsőre is, belsőre is. Ki tudja, hogy akkor hogy fogod gondolni a dolgokat. Mindenesetre akármin mentél át, 25 évesen éretlenség ilyen kijelentéseket tenni...
2011. febr. 24. 11:08
 17/17 anonim válasza:

igaza van a 9:46-osnak én is úgy gondolom,hogy ha szeretetben van nevelve az a gyerek mint ha saját lenne akkor nem lesz hálátlan. Gondolj már bele,ha nem kellettél volna a szüleidnek és befogad egy szerető ember meg ad neked mindent te nem szeretnéd,nem lennél hálás neki? Maximum azért akarná megkeresni a szüleit,hogy számon kérje tettüket és ennyi. Én ebben a helyzetben lennék kiosztanám őket aztán soha többé nem keresném...

Annyira megkeserített az élet,hogy már nem tudsz józanul gondolkodni! Kérlek szedd már össze magad!!!

2011. febr. 25. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!