Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból szakítottatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
Bocs a kérdésért, csak kíváncsiskodom. :)
A kérdés egyértelmű, várom a válaszokat! :)
2009. febr. 12. 16:22
11/16 anonim válasza:
Nem szeretett.Nem torodott velem.Nem tett meg ertem semmit.Element a barataival bulizni es nelkulem.Soha nem dicsert(masok meg odavannak azert hogy milyen gyonyoru vagyok).Csak annyit mondott mindig amikor valami csinos ruhat vettem fel"Milyen jol nezel ki"En nem hagytam ott.Szunetet akart tartani.UTana azt mondta legyen vege.Ok.Utana mindig hivott telefonon meg lesmarolt nem is egyszer.
En IMADTAM!!!!
Aztan utana kiderult hogy a szunet alatt megcsalt es ennyi volt azota UTALOM!!!
12/16 anonim válasza:
3 Hónap után már nem éreztem azt a NAGY szerelmet amit az előtt.
13/16 anonim válasza:
Mert gyerekes volt és túl nyálas. Túl sokat akart. Megfojtott a ragaszkodásával, és mindig féltékenykedett. Gyenge, önállótlan, kicsit sem férfias pasi.
14/16 anonim válasza:
Mert egy idő után elkezdett idedesíteni, tiszta uncsi volt vele, a szex is rossz volt... És akkor jött a régi szerelmem és kidobtam...:D
15/16 anonim válasza:
drogos lett - minden velejárójával együtt, és én ezt nem bírtam.
16/16 anonim válasza:
nem, szeretett soha a 1.5év alatt, kihasznált, a haverok és a kocsija sokkal fontosabb volt. Én minden megtettem érte, de ő semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!