Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból szakítottatok?
Sziasztok! :)
Bocs a kérdésért, csak kíváncsiskodom. :)
A kérdés egyértelmű, várom a válaszokat! :)
végelegesen:
megalázás miatt, meg nem értés miatt
de ez csak a hab volt a tortán
-Nem szeretett, és már nem bírtam, hogy nem törődik velem, ráadásul megismertem valakit aki meghódított.
-Már nem szánt rá energiát, hogy hódító legyen, ami még nem volt baj. Szinte ki sem léptünk a házból, ez már megviselt. Megalázott, nem figyelt rám, bántott, na ez már sok volt.
-Úgy éreztem, hogy egy undorító alantas féreg. Távkapcsolat volt, és nem a legegyszerűbb. Összevesztünk, mert miatta napi 4 órákat aludtam, és egyszer átaludtam a napot, nem tudott elérni. Másnap 15ször hívott, majd mikor fel tudtam venni a telefont, egy órát bőgött bele.
-Úgy éreztem többet érdemel minden második hétvégénél, hogy nem tudom boldoggá tenni. Most újrakezdés van.
Előzőknél: túl romantikus volt a pasi (ne nézzetek le, ez már komolyan túlzás volt)
szimplán nem illettünk össze, és elegem lett a gyerekes dolgaiból
távolság
ellaposodott a kapcsolat
A mostani barátommal eddig 3x szakítottunk, de sose bírtuk egymás nélkül (:
kétszer félreértés miatt.. azt hitte megcsaltam.
(részeg haverja elég fura dolgokat hordott össze)
egyszer pedig elkezdtünk valami apróságon veszekedni, aztán előjöttek a régi felgyülemlett dolgok, aztán szakítás lett a vége
De vele még együtt vagyunk (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!