Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nö okos, fiatal és szép, a férfiak eltekintenek
attól, hogy gyereke van?
A nagyon fiatalon szül, az nálam 22 év alatt van, de főleg 20 alatt.
2011. febr. 16. 13:02
95%-ban NEM. Senki nem akarja felnevelni más ember kölykét.
Tudod, ez az ősi ösztön a "saját vérem továbbadása" és társai.
Ha lesz közös akkor meg csak baj és féltékenység van, stb stb.
Nagy valószínűséggel egyedül fogod felnevelni, sajna ez van.
2011. febr. 16. 17:41
Utlsó ez szerintem nagy hülyeség, én nekem is sok testvérem van fél illetve mostoha, anyukám még is mindegyikőnket felnevelte. Nagyapám több család gyerekét is nevelte mások helyett. Én is szeretnék majd örökbe fogadni, sőt ha a nő hoz magával gyereket az se baj főleg ha nincs apja, mert ha van apja akkor nincs jogom nekem nevelni. Nem a vér a lényeg hanem hogy ki neveli fel, pl ha engem a saját apám nevelt volna fel most alkoholista lennék.
2011. febr. 16. 20:24
Amit te írsz az régebben volt, azóta gyakorlatilag minden megváltozott. Manapság senki sem nősül meg csak úgy, sokan egyáltalán nem, vagy csak nagyon későn. Senkinek sem az az álma hogy fiatal nővel való gondtalan fiatal évek helyett belefulladjon a pelenka- és számlahegyekbe. Nem azt mondom hogy nem akadhat össze egy elvált apukával, de olyan férfiben ne is reménykedjen aki előtt még minden nyitva áll!
2011. febr. 17. 12:27
Nem hiszem hogy kérte hogy neveld fel, neki csak egy társ kell, nem apa. Idővel meg már úgy is lesznek olyan férfiak akik már családon gondolkodnak. Pl most én se vállalnám be az apaságot, de 27 30 évesen simán, feltéve hogy addigra pénzem is van. De ez egy másik probléma manapság egyre később házasodik és szül gyereket mindenki, mert mire stabil helyzetben van már majd hogy nem elmúlt 35. Más országokban már 25 évesen elég egzisztenciával rendelkezik hogy családot alapítson.
2011. febr. 17. 15:46
"Nem hiszem hogy kérte hogy neveld fel, neki csak egy társ kell, nem apa. "
Gondolkozz már egy kicsit! Szerinted ha együtt élek vele akkor nem az lesz úgyis hogy nevelem én is a gyereket, meg hazahordom a fizetésemet és etetem?
Persze, én majd csak ott élek mint egy vendég a gyerekét meg lesz4rom.
2011. febr. 17. 18:15
Nos abból indulok ki hogy mg fiatal, még összeköltözésről nem hiszem hogy szó van. De ezt is írtam hogy amennyiben a szülei segítenek, ergo nem azért keres valakit hogy eltartsa hanem hogy legyen valaki mellete.
2011. febr. 17. 21:16
Inkább legyen aki keféli...
Ha összeállsz egy ilyennel, akkor mindenképpen apuszerepbe kényszerülsz, kivéve persze ha csak dugod egy ideig aztán lelécelsz.
2011. febr. 17. 23:09
Ha egy nő nem csak szép, de valóban okos is, akkor azt csinál a kiszemelt férfival, amit csak akar. Tehát nem marad egyedül a gyermekével. Mert ha tényleg okos, s nem csak szép, akkor a millió jelentkezőből a megfelelőt választja ki. És kész is van a szép család:)
2021. márc. 21. 08:55
Az a férfi, aki az erőforrásait más férfi gyermekének a nevelésére fordítja, az egy tipikus lúzer. Az alfáé volt az élvezet, az omegapasié meg a meló.
Az a szó, hogy kakukktojás, mond nektek valamit?
2021. márc. 21. 09:00
Kapcsolódó kérdések: