Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm arra kért, ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm arra kért, ne menjek el a névnapi összejövetelére. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm. Már másfél éve járunk. Ő 18 éves, én 20. Neki a haveri társasága 95%-ban fiúkból áll. Ez magában véve nem zavarna, viszont van kb 2 srác, aki hajt rá ebből a társaságból, ezáltal nem vagyok szívesen látott a körükben.

A barátnőm a hétvégén névnapi összejövetelt szervez. Olyan ismerősöket is meghívott, akiket régebben látott, akikkel nem is olyan szoros a kapcsolata, tehát nem csak a közeli fiúhaveri társaságát, hanem olyanokat is, akikkel én is jóban vagyok. Mégis azt mondta, hogy ne menjek el, mivel nem akar választani köztem és a barátai között, és ki lennének akadva, ha ott lennék.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

2011. febr. 16. 00:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Na és, ha kocsmában van? Csaltak úgy meg már lányt itt a falunkban, hogy a csajszi bent táncolt, a fiúja meg a kocsma falánál szopatott... meg van wc, stb., ahhoz nem kell ágy...

Meg különben is, mit tudod te, hogy közben nem tűnik el valakivel fél-1 órára a közeli parkba?

2011. febr. 16. 16:19
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem így ismertem meg eddig, hogy ilyet csináljon. Erre max ennyit tudok mondani.
2011. febr. 16. 16:26
 23/25 anonim ***** válasza:
63%
Nem biztos, hogy rosszindulatú, lehet, hogy egyszerűen "csak" tapintatlan és buta. Nekem is volt már ilyen barátnőm, abszolút hűséges volt, csak nem gondolta, hogy ez másnak rosszul esik. Gyerekes lányoknál simán előfordul, hogy nem tudják vállalni ők maguk azt a szerepet, hogy a haverjaik közt ők már a barátjukhoz tartoznak, kínos nekik egy ilyen helyzet, ezért próbálják elkerülni, hogy a barátjuk is ott legyen a közösségben. Ilyenkor az a kérdés, hogy ha a csaj ehhez sem elég érett (hogy vállalja önmagát és téged), akkor mihez igen???
2011. febr. 16. 16:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Tudod vannak olyan lányok is, akiknek elég alacsony az érzelmi intelligenciájuk. Ez nem mindig baj, csak ha egy olyan fiúval találkoznak, akinek épp vannak érzései, képtelenek jól cselekedni. Sajnos megértem, hogy ki vagy bukva. Én már sokkal kisebb dolgok miatt totál kikészültem.

Az, hogy mit tehetsz?

Talán megbeszéled vele, hogy mi a gond. Miért kéne választania a barátai és közted? Ha rád haragszanak, mert vele vagy, talán neki kéne magától távol tartania azokat a srácokat, akik téged nem fogadnak el, aki neki fontosnak kell hogy légy. Ez nem normális egy olyan kapcsolatban, ahol már másfél éve együtt vagytok. Mitől tart, hogy elveszti azokat a barátait? Azok nem is igazi barátok, csak le akarják fektetni. Ha valóban barátok lennének, akkor téged is elfogadnának.

Itt sürgősen beszélni kell annak a lánynak a fejével, és alaposan elmagyarázni neki, hogy hogy is működik egy kapcsolat.

2011. febr. 17. 17:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem akarlak megbantani, de ennyire nem lehetsz mar csölátású! Mar mindenki mondja neked, h a csajod, NEM TÉGED VÁLASZTOTT HANEM A HAVERJAID! Vedd már észre, hogy a csaj hülyét csinal belőled! Vagy ennyire vak vagy? mert akkor leirom brai írással is csak szólj! 23/l
2011. febr. 17. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!