Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm arra kért, ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm arra kért, ne menjek el a névnapi összejövetelére. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm. Már másfél éve járunk. Ő 18 éves, én 20. Neki a haveri társasága 95%-ban fiúkból áll. Ez magában véve nem zavarna, viszont van kb 2 srác, aki hajt rá ebből a társaságból, ezáltal nem vagyok szívesen látott a körükben.

A barátnőm a hétvégén névnapi összejövetelt szervez. Olyan ismerősöket is meghívott, akiket régebben látott, akikkel nem is olyan szoros a kapcsolata, tehát nem csak a közeli fiúhaveri társaságát, hanem olyanokat is, akikkel én is jóban vagyok. Mégis azt mondta, hogy ne menjek el, mivel nem akar választani köztem és a barátai között, és ki lennének akadva, ha ott lennék.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

2011. febr. 16. 00:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

"Mégis azt mondta, hogy ne menjek el, mivel nem akar választani köztem és a barátai között"

már megtette, hogy választott...

2011. febr. 16. 02:23
 12/25 anonim ***** válasza:
Mit tennék? Elmennék valamelyik csaj haverom névnapi bulijára. :D
2011. febr. 16. 03:02
 13/25 A kérdező kommentje:
Igazából annyi van még, hogy mondta, hogy előtte kettesben is ünnepeljük meg. De ez max 1 óra lesz. Aztán 6-12-ig meg a többiekkel lesz. Én elfogadom, ha a fiúhaverjaival is ünnepelni akar. De ide most tényleg mindenkit meghívott. Úgy 25 embert. A közeli "ellenséges" fiú baráti társasága meg 6-7 fő. Szóval még bőven el tudnék lenni én mással is, nem kéne "élveznem" azt a társaságot. Ez zavar igazán. Nem tudom, hogy reagálhatnám ezt mégis le.
2011. febr. 16. 07:59
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
nem akar választani? ezzel választott! inkább ők mint te!
2011. febr. 16. 09:42
 15/25 anonim ***** válasza:
én nem mennék bele ilyenbe...
2011. febr. 16. 11:24
 16/25 anonim ***** válasza:
ilyen a mesében sincs....
2011. febr. 16. 12:03
 17/25 anonim ***** válasza:
95%
Hatalmas tapló a barátnőd! Én a helyedben a következőt tenném: megígérném, hogy ok, nem megyek, de mikor már javában megy a buli, beállítanék. Sajnos valószínű, hogy addigra már valamelyik "haverral" kufircol vagy legalábbis készülődik...
2011. febr. 16. 12:22
 18/25 anonim ***** válasza:

Ez nem kérdés. Először jól leordítanám a g*cibe, utána meg kirúgnám a francba. Még ha csak a lány barátai lennének ott, akkor talán megérteném, de így.

Fordított esetben gondolom neki sem esne jól.

2011. febr. 16. 13:18
 19/25 anonim válasza:
12:22-esnél a pont...
2011. febr. 16. 15:35
 20/25 A kérdező kommentje:
Egy kocsmában lesz ez az "összejövetel". Ott csak nem készül kufircra mással. Csak nem tenne ilyet. Én megbízom benne. De ez az egész, hogy nem akarja, hogy ott legyek, nagyon szarul esett.
2011. febr. 16. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!