Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm arra kért, ne menjek el a névnapi összejövetelére. Mit tennétek?
Van egy barátnőm. Már másfél éve járunk. Ő 18 éves, én 20. Neki a haveri társasága 95%-ban fiúkból áll. Ez magában véve nem zavarna, viszont van kb 2 srác, aki hajt rá ebből a társaságból, ezáltal nem vagyok szívesen látott a körükben.
A barátnőm a hétvégén névnapi összejövetelt szervez. Olyan ismerősöket is meghívott, akiket régebben látott, akikkel nem is olyan szoros a kapcsolata, tehát nem csak a közeli fiúhaveri társaságát, hanem olyanokat is, akikkel én is jóban vagyok. Mégis azt mondta, hogy ne menjek el, mivel nem akar választani köztem és a barátai között, és ki lennének akadva, ha ott lennék.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
"Mégis azt mondta, hogy ne menjek el, mivel nem akar választani köztem és a barátai között"
már megtette, hogy választott...
Ez nem kérdés. Először jól leordítanám a g*cibe, utána meg kirúgnám a francba. Még ha csak a lány barátai lennének ott, akkor talán megérteném, de így.
Fordított esetben gondolom neki sem esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!