Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm arra kért, ne menjek el a névnapi összejövetelére. Mit tennétek?
Van egy barátnőm. Már másfél éve járunk. Ő 18 éves, én 20. Neki a haveri társasága 95%-ban fiúkból áll. Ez magában véve nem zavarna, viszont van kb 2 srác, aki hajt rá ebből a társaságból, ezáltal nem vagyok szívesen látott a körükben.
A barátnőm a hétvégén névnapi összejövetelt szervez. Olyan ismerősöket is meghívott, akiket régebben látott, akikkel nem is olyan szoros a kapcsolata, tehát nem csak a közeli fiúhaveri társaságát, hanem olyanokat is, akikkel én is jóban vagyok. Mégis azt mondta, hogy ne menjek el, mivel nem akar választani köztem és a barátai között, és ki lennének akadva, ha ott lennék.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Én kiakadnék, javaslom, hogy azonnal beszéld ezt át vele.
20/L
látom még el se mentél és már kiakadtál..:)
bízz benne.. és ha átbasz hát ez van.
nem te hibáztál. lelke rajta! majd megbánja még a jövőben ha nem becsül meg.
a barátnőd téged is a pénzedért tart.
hogyan szeretne téged?
Nem akar választani? Már választott: a haverjait választotta helyetted.
Egyébiránt nagyon mély érzései lehetnek irántad, ha a haverjai előtt sem mer felvállalni.
(Arra nem is gondolok, hogy mi van, ha netán más okból nem kíván látni ott... kimaradsz egy jó kis gruppenből)
A helyedben ott hagynám mint <trágár hasonlat, cenzúrázva>!
Eleve az hogy 2 haverja hajt rá, és nem állítja le őket, már az felháborító!
Ha választani kényszerül közted és a hajtós haverjai között, akkor joggal várhatod el hogy automatikusan téged válasszon.
Ez a csaj téged semmibe vesz, megaláz. Semmi okod megmaradni mellette, ennél úgyis csak jobbat találhatsz. (rosszabbat nehéz lenne)
Ha ezt mondta az tényleg paraszt dolog.
Én a nőimről már kapcsolat elején lekoptatom az udvari bolondokat,udvarlókat,halvány esélyeseket.
Ha tényleg szeretne,akkor az is elég lenne neki,ha ketten szerényen megünnepelnétek.
Így leírva gondolom még fészbúk függő is lehet a lány.
Azok a legrosszabbak.A kapcsolat megrontója az a sz@r.
Nincs mit tenni,állítsd választás elé.
Én ilyen szituban emelem a tétet,ha kell a bige.
Felajánlok egy jó drága wellness hétvégét kettesben.
Ha erre is nemet mond,akkor itt már nincs kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!