Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány idősebb majdnem egy évvel tőlem, attól még teherbe eshet, és egészséges gyerek lesz? Mert én anno hallottam vmi ilyesmit.
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 21:53
11/20 anonim válasza:
Nem, de nem azért, mert egy évvel idősebb, hanem mert szegényke talán tőled fogja örökölni a nem létező IQ-dat -.-
12/20 A kérdező kommentje:
Úgy látom egyesek nem értik a kérdést. Direkt kiírtam, hogy ezt mondta az egyik ismerősöm, de azt viszont kihagytam, hogy sztem hülyeség.
Különben meg 29 évesen mért kérnék felvilágosítást? Átestem már jópár kapcsolaton.
2011. febr. 15. 22:12
14/20 RaksashaGirl válasza:
Csak hogy normális választ is hallhass: Természetesen normális lesz a gyerek, annak a kockázata, hogy nem lesz egészséges, ugyanannyi mint ha egy veled egykorú nő lenne terhes. :)
15/20 anonim válasza:
Ha hülyeségnek tartanád, nem kérdezted volna meg. 29 évesen pedig azért szorulsz felvilágosításra, mert ennyire sem vagy épben.
Mitől lenne beteg?..
18/20 anonim válasza:
A petevezeték nem olyan, mint egy diszkó. Oda a 18 év alattiakat is beengedik és a személyit sem kérik el :)
19/20 anonim válasza:
Anyám...
mi tényleg egy fajhoz tartozunk???
Jobb lenne, ha 9 éves lennél... az még elviselhető lenne.
29 évesen ez már ordas nagy szégyen.
Az is, hogy magyarul is elég gyengén beszélsz.
Az egyetlen pozitívum, hogy legalább kérdezel.
20/20 RaksashaGirl válasza:
Előző: Nem beszél gyengén magyarul.. :D Hol élsz te? Ez egy tök normális helyesírással írt kérdés volt.. Más kérdés hogy ma már az a normális, ha minden második szó egy káromkodás vagy egy szleng.. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!