Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezem a szexet. Valami tanács? Többi lent
Fél éve vagyok együtt barátommal, szűz voltam és ő is együtt veszítettük el, már rendszeresen csináljuk de én egyáltalán nem élvezem, ellenben vele.
Most ő csinálja rosszul vagy velem van valami gond?
légyszi csak értelmes válaszokat!
Fontos, hogy szexuálisan is vonzódj hozzá. ;)
Meglehet, hogy nem tud felizgatni kellőképp,ezáltal nem élvezed a szexet, fájdalmat okoz.
Hát akkor itt a probléma: a gátlásaid akadályoznak abban hogy elengedd magad szex közben, és így élvezni se tudod. Az hogy soha nem maszturbálsz, elég nagy baj, hisz álatlában így alakul ki a lányok orgazmuskészsége, enélkül pedig nem kellett volna a szexbe belekezdeni. először a pettingnél kellett volna elidőznötök addig, amíg gond nélkül el nem tudsz élvezni. Elsősorban arra kéne törekedni, hogy a párod orálisan, vagy kézzel kielégítsen téged az aktus előtt. Viszont amíg ilyen gátlásaid vannak, kétlem hogy ez sikerülne...
Kérdés hogy mi miatt alakult ki benned ekkora gátlás a szexualitással kapcsolatban? Neveltetés? Rossz tapasztalat?
Próbáljatok minnél többet beszélgetni erről, majd olyan helyet, alkalmat teremteni ahol tökéletes nyugalomba lehettek (pl. nem kell attól félnetek hogy meghallanak titeket a szomszéd szobában)
Próbáljátok meg elnyújtani az előjátékot, esetleg egy időre teljesen mellőzni a közösülést, és orálisan vagy kézzel kielégíteni egymást. Lehet hogy 1-2 pohár pezsgő vagy bor is jót tenne neked, kicsit felszabadultabban tudnál viselkedni.
Szia!
A helyzet kb nálam is ez volt.
(Mind2-en szüzek,tartottam a változásoktól,és nem élveztem stb).
A kutya ott van elásva hogy minden fejben dől el!Ha szereted és akarod szeretni és akarod a szeretkezést akkor élvezni is fogod és úgy fogod élvezni ahogy neked az jó(más pózban is akár).
Ne legyél görcsös és akard a szexet,máshogy soha nem fog jó lenni és előbb utóbb nyűgnek fogod érezni és még a gondolatától is "elkap a hányinger" rosszul érzed magad.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!