Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bunkóság, hogy négy lány hiszi azt egyszerre hogy a barátnőm? Én élvezem.
mint René a HALÓ HALÓ-ból:D
amúgy kérdezd meg őket majd kiderül
Igen képzeld nagyon nagy bunkóság...remélem még időben észbe kapnak és elküldenek a francba...
Hogy mekkora egy mocsok vagy...egy éppeszű lányt sem érdemelsz meg -.-'
Szerintem neked egy csajod sincs. Nem azért mert kamuznál, te tényleg azt hiszed hogy van csajod pedig nincs.
Kis csicska vagy, olyan aki nem mer a tettek mezejére lépni csak facen kérdezgeted a lányoktól, hogy "Járunk?". Ők meg csak húzzák az agyadat, hogy igen, jártok csak igazából élőben nem, nem is találkoztok.
Hát te totál hülye vagy testvérem.
Sajnos nem hiszem, hogy sokáig tudom ezt folytatni, mert úgyis le fogok bukni, meg nehéz kivitelezni iskola időben négy barátnőt:S
egyszer megpróbáltam kettővel, akkor is lebuktam és helyben megpofoztak. hát az ilyenek mégis mit képzelnek?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!