Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bunkóság, hogy négy lány hiszi azt egyszerre hogy a barátnőm? Én élvezem.
Hé,kérdező én bírom a stílusod!
Szo.passad nyugodtan az ilyen csajokat:D
17/L
Én nem tudnék átverni és kihasználni egy lányt, nem még többet. Így nem tudok tanácsot adni másnak, ha magamnak se megy. Egyébként nem szép dolog másokat befolyásolni.
Szüleim nagy valószínűséggel elrontottak sok dolgot a nevelésemben, amihez a fura életvitelem társult..
örülök, akkor ezekszerint van értelme annak amit csinálok!
haverral éppen most fogadtunk 5k-ba, hogy meddig bírom anélkül hogy kiderüljön! ő azt mondta nem bírom szeptemberig, de lazán meglesz!
Na ne már...mindjárt milyen nemeslelkűnek leszel kikiáltva mert "megtéríted" a plázacicákat...-.-
Azthiszed attól mert átvered őket megfognak változni...ugyanmár..nagyon naiv lehetsz ha ezt elhiszed..
A másik pedig ha tényleg tetszett egy normális lány és ezt mondta (és teljesen igaza volt) mértnem próbálod meg neki bebizonyítani h tévedett...ha igazán tetszett volna a lány nem hagytad volna annyiban a dolgot...inkább felhagytál volna a plázacicákkal...
És ha már ennyire "jószívű" akarsz lenni, nemhogy inkább az önbizalomhiányos NORMÁLIS lánynak segítenél abban hogy magabiztos legyen...így biztos több esélyed lenne egy normális kapcsolatra is ^^
"és úgy tudnád őket megleckéztetni a legjobban h rájuk sem néznél!"
de így egyszerre két élvezetemnek is adhatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!