Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tartotok egy nőben visszataszítónak?
Külsőre,belsőre. ami igazán nem illik egy nőhöz.
Főleg fiúk válaszát várom.
L/17
Köszönöm. ^^
jaj de sokan írtatok :O
visszatérve a témára...
akkor én is visszataszitó vagyok?! mert voltak páran akik azt írták,hogy a piercing,és a tetkó visszataszító.. igazából...Nekem igenis tetszik... megy a stílusomhoz.Nőiesen öltözködöm,és a tetkóm "nőies" szöveges tetkó. Szerintem nem undoritó,és nem is olyan nagy... és a csuklómon van. :D
De ha már valakinek ez sok,az durva.:S Piercingem meg a nyelvembe...
Visszataszitó? eddig senki se tartott még visszataszítónak.
De azért tettem fel ezt a kérdést,mert láttam egy nőt ma az utcán,a buszmegállóban.. és annyira annyira de annyira visszataszító volt :S nem tudom... nagyon rövid " bili" haja volt,nagyon fehér bőre,nagypn magas volt,nagyon csúnya volt a testtartása... ami még elborzasztott,hogy pattanásos volt,nagyon vékony, ( szerintem egy lányon legyen husi! ) és öreges cuccokba járt. Macinaciba volt... pedig az arca szép lenne,ha normálisan foglalkozna vele.. körülbelül 20-25-éves lehetett a csaj,és látszott rajta hogy nem ápolt,de értelmes,és nem tudom felfogni ha értelmes,miért nem ápolt... az is látszott rajta hogy van pénze,csak gondolom ilyen ruhákat szeret...
de pl zsíros volt a haja ismeg ááhh.....
amúgymeg.
Ne keféljen párkapcsolaton kívűl egy trágár szót ki ne mondjon ne hisztizzen teljesítse vágyaim minden téren vékony formás legyen semmi fiusság ne legyen benne. Ne igyon alkoholt ne bulizzon mint egy ribanc. Ne legyen nyáladzós romantiuks pics@ ne akarjon írányítani.
A sok közül ennyi.
Ilyen lányt soha se fogsz találni,de ha meg is találod nem veled fog összejönni..
Most ha romantikus pi**a vagyok az miért baj? Pontosabban ha romantikus vagyok miért vagyok egyből pi**a is? :D
17/l
én se szeretek romantikázni.
örülök neki,ha megtalálod,semminek se akarok elrontója lenni.
De ha nem adsz lejebb az elvárásaidból,nehezen fogod megtalálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!