Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ihatok? FIÚK, ti mit tartotok visszataszítónak?

Figyelt kérdés

nemsokára megyek egy kis összejövetelre,és ott lesz egy srác,aki nekem bejön.lehet csak valami sima italt iszok,de lehet,hogy lecsúszik egy-egy komolyabb is,aminek van utó íze.

sört pl ne igyak,mert ha már csak beszélgetek vele érződik az,hogy mit ittam?szerintetek melyik még a visszataszító?mit ne igyak?

a tictac esetleg elnyomja az illatot?

lehet kicsit idióta kérdés,de érdekel,köszi!

2010. ápr. 23. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
lóhugyot szerintem ne igyál, mert annak vna egy kis bukéja édesem.De bármi más lecsúzhat.És a tic-tac minek? a természetes száj vagy alkohol szag nagyon csábíto O_O
2010. ápr. 23. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért menj, hogy jól érezd magad, ne azért, hogy azt lesd, mit ihatsz és mit nem. De ha ennyire félsz, nézd meg, hogy ő mit iszik, és idd te is azt. :) Vagy ne igyál alkoholt, és akkor tuti nem lesz gond - bár nekem ha valaki tetszik, nem várnám el azt, hogy ne legyen sörszaga, ha nekem is az van. :D
2010. ápr. 23. 18:34
 3/10 Beviz Elek ***** válasza:

Szerintem azt iszol amit akarsz. A srác miatt ne fogd vissza magad. Azért jöjjön össze veled, mert olyan vagy amilyen, ne azért mert egy pár hétig megpróbáltál neki a lehető legjobban megfelelni.

Azért amit hozzátennék: Gusztustalan, amikor egy nő olyan részeg, hogy vinni kell és összeokádja a környéket :)

2010. ápr. 23. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi nem számít sztem , de amennyire én tudom a vodkának nincs szaga :)
2010. ápr. 23. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha félsz a szagtól akkor vodka. De am meg nem értem mit izgatod magad ezen. Ha nem totál részegen mész oda hozzá, nagy gond nem lehet.

"életművész"

2010. ápr. 23. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
azt idd,amit szeretsz.én pl szeretem a sört és iszom is.nővérem aszongya undorító,engem meg nem érdekel.
2010. ápr. 23. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Valami nőies koktél nyugodtan ihatsz ha van :)

és a ticktack pedig jó megoldás rá, de a rágó hosszantartóbb:)

2010. ápr. 23. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

én is vedelem a sört egyébként mindig mint az állat,még a kiszemelt srác előtt is. Szóval nem hiszem h ez annyira fontos lenne:)

2010. ápr. 23. 19:45
 9/10 anonim válasza:
legyen nálad rágó amugy bármit ihacc csak utána vedd be:D
2010. ápr. 23. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
igen, bármit ihatsz, és csak utána vedd be. meg a rágót is :)
2010. ápr. 24. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!