Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ihatok? FIÚK, ti mit tartotok visszataszítónak?
nemsokára megyek egy kis összejövetelre,és ott lesz egy srác,aki nekem bejön.lehet csak valami sima italt iszok,de lehet,hogy lecsúszik egy-egy komolyabb is,aminek van utó íze.
sört pl ne igyak,mert ha már csak beszélgetek vele érződik az,hogy mit ittam?szerintetek melyik még a visszataszító?mit ne igyak?
a tictac esetleg elnyomja az illatot?
lehet kicsit idióta kérdés,de érdekel,köszi!
Szerintem azt iszol amit akarsz. A srác miatt ne fogd vissza magad. Azért jöjjön össze veled, mert olyan vagy amilyen, ne azért mert egy pár hétig megpróbáltál neki a lehető legjobban megfelelni.
Azért amit hozzátennék: Gusztustalan, amikor egy nő olyan részeg, hogy vinni kell és összeokádja a környéket :)
Ha félsz a szagtól akkor vodka. De am meg nem értem mit izgatod magad ezen. Ha nem totál részegen mész oda hozzá, nagy gond nem lehet.
"életművész"
Valami nőies koktél nyugodtan ihatsz ha van :)
és a ticktack pedig jó megoldás rá, de a rágó hosszantartóbb:)
Előző vagyok:
én is vedelem a sört egyébként mindig mint az állat,még a kiszemelt srác előtt is. Szóval nem hiszem h ez annyira fontos lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!