Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tartotok egy nőben visszataszítónak?
Külsőre,belsőre. ami igazán nem illik egy nőhöz.
Főleg fiúk válaszát várom.
L/17
Köszönöm. ^^
Ne nagyon igyon alkoholt. Ne beszéljen csúnyán. Tehát ihat egy pohár bort, de ne legyen spicces sem!
Indokolt esetben káromkodhat, de ne ezzel akarjon nagylány lenni.
Nem hiszem, hogy van olyan nő, aki ne hisztizne soha, ne ejtene ki 1 csúnya szót se a száján, és ehhez totál nőies legyen p*csulás, elkényeztetettség, beképzeltség és/vagy romantikus beállítottság nélkül. Ja és persze gondolatolvasó nők sincsenek, akik egyből tudják, hogy mik a vágyaid és mindet szó nélkül szolgalelkűen teljesítik...
Ne hízzon a májad, hogy ehhez sok sikert kívánok, nincs mire. Plussz, nem tűnsz számomra ez alapján a pökhendiség alapján 1 főnyereménynek, így nem is hiszem, hogy ha valahol létezik is ilyen nő, az pont rád vágyna.
Sok sikert az 5 lábú barátnődhöz =D
Mellesleg, ha már ennyit offoltam válaszolok is a kérdésre. Szerintem visszataszító egy nőben: beképzeltség, közönségesség, trampliság, túlzott harsányság, teljes mujaság, döntésképtelenség, az olyan szintű káromkodás, ahol a b@zd meg kötőszóként funkcionál, a kétszínűség, és a folyamatos, kezelhetetlen hiszti (igen kedves férfiak, ugyanis a nők hisztijeinek 95%-a nagyon egyszerűen és gyorsan kezelhető, csak túl vakok vagytok, hogy rájöjjetek, pedig tényleg nem nagy varázslat, és nem a nők hibája, hogy ti még nem jöttetek rá, majd idővel ;)), az is visszataszító, ha egy lány igénytelen, ide tartozik a túlzott elhízás is szerintem, ha büdös, de a teljes önbizalomhiány, komorság, befásultság is.
Hirtelen ennyi jut eszembe, de kedves kérdező, szerintem te is bele tudsz gondolni, és rá tudsz jönni =) A műköröm kedvelés/undor, hajfestés imádat/utálat, és még sorolhatnám, már mind csak ízlés kérdése.
Kedves Kérdező!
Ami számomra visszataszító egy csajban: ha cigizik, iszik, van pirszingje, van tetkója, káromkodó szavakat használ, igénytelen, nem ad magára, beképzelt. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Michael
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!