Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyszer érzem hogy nagyon szeretem és szerelmes vagyok, de van hogy nem érzek szinte semmit? !

Figyelt kérdés
Van hogy annyira szerelmesnek érzem magam hogy egész nap csak csókolgatnám és ölelném , és beletudnék halni ,annyira hiányzik mikor nincs velem, de van hogy itt van mellettem és nem érzem szinte semmit . mármint persze azt érzem hogy szeretem de szerelmesnek nem nagyon mondanám ilyenkor magam .de mondom van mikor nagyon érzem . ilyen előszokott fordulni mással is ? miért érzek így ?17/L a fiú 18
2009. febr. 10. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kiváncsi lennék. Én is így vagyok néha.
2009. febr. 10. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Na Én is így vagyok, de arányilag a csókolgatnám van többségben...

Fiú vagyok...

2009. febr. 10. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok,és énis sokszor érzem így magam.És se tudok pontosat mondani,csak feltételezés,hogy talán azért van ez ilyen sokakkal,mert hangulattol függ.nem tudom de erre én is kíváncsi lennék :)
2009. febr. 10. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:
nahh akkor legalább nem vagyok egyedül :P ... de az a fura hogy ált. én akkor vagyok a "imádom ,ölelem ,szerelmes vagyok"-fázisban mikor sok időt töltünk együtt..mikor olyan 1-2 napnál többet van velem és akkor nagyon hiányzik ha elmegy . de mikor nemis látom vagy egy 5 napig akkor nekem rákell hangolódnom még a "közömbös"-ből visszatérjek az "imádom"-fázisba ...:S .. nem tudok rájönni mi van velem de ilyenkor megijedek hogy "vajon tényleg szeretem"? ...pedig tudom hogy IGEN .. fura
2009. febr. 10. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is sokszor érzek így. Szóval, ha valaki tudja a logikus magyarázatot én is szívese megtudnám...
2009. febr. 10. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

sztem ez most egy csúnya hasonlat lesz, de olyan, mint a kedvenc étel

Tegyük föl, brassói.

Vannak napok, mikor mindent megtennél azért, h ehess egy tál brassóit. Máskor meg nem kívánod annyira, de azért ha eléd tolják, biztos beleeszel. De ha rákérdeznek, nem kételkedsz benne, h ez a kedvenc ételed, és mások is látják rajtad. Kétségbe vonná bárki is, ha egyszer azt mondanád, h "most nem hiányzik a brassói"? Ugye h nem?

Sztem ebben nincs semmi különös. Egyszer jobban ragaszkodunk a párunkhoz, másszor nem annyira. De ettől még szeretjük.

Sztem ez azon múlik, h épp milyen "lelki fázisban" vagy. És az meg természetes, h rá kell hangolódnod az "imádom"-ra. Én pl elég messzi lakok a Kedvesemtől, és ezért ritkábban tudunk találkozni (ált. 1-2 hét), és ha tudom, h másnap látom őt, akkor előtte való éjjel forgolódok, alig tudok elaludni, akármennyire is hiányzik meg várom a találkozást, ugyanúgy rá kell hangolódnom, és úgy vagyok, mint ha "első randi" lenne, holott már a sokadik. És agyon izgulom magam. Én ezen nem "ijedek meg". :)

2009. febr. 11. 01:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok:)És nem tudom mért van ez.
2009. febr. 11. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!