Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy ilyen dolgokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ilyen dolgokon ennyire megsértődik?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a párommal... Tegnap beszéltünk sms-ben, hogy akkor most tartsunk valentin napot vagy sem... Mondta h igen, tartsunk. Én közben meg rossz napom lévén kiírtam facebook-ra hogy semmi kedvem ehhez a valentin napi mindenféléhez. Tény, felesleges erőlködésnek tartom, mert miért pont azon a napon lepjem meg, miért pont akkor szeressem a legjobban stb... Este úgy volt hogy jön hozzám, de közben írt egy sms-t hogy nem jön, mert nem akar veszekedni, kérdeztem h mi a baj stb... ő nem akarja rámerőltetni a V. napot, nem tartjuk és kész. Oké mondom, de most ezen mit kell besértődni? Egész este hívtam, ma hajnalig folyamatosan szinte, ha nem hívtam, írtam neki sms-t. Megírtam neki hogy ha kevés vagyok neki, ha nem vagyok a megfelelő számára akkor szakítsunk, persze ott volt mellette h mennyire szeretem, mennyire fontos stb. Az egész 6 oldalas sms-ből azt fogta fel, ezt is elmásítva, hogy én szakítani akarok vele és én csak erre az alkalomra vártam. Most ott tartunk h egész este fel sem vette a telefont, ez volt az uccsó sms-e hozzám, és egyszerűen nem fogja fel h mit akarok. De el sem tudom neki magyarázni, mert annyira hülye h nem fogja fel. Most mit csináljak egy ilyen pasival?
2011. febr. 11. 07:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szia!

nem lehet, hogy alapbol valami mas baja van? lehet, hogy erre a "kis dologra" valami mas, sokkal nagyobb dolgot vetit ra.... lehet, hogy regebben tortent valami vele, ami miatt ez neki ennyire rossz... ezek jutnak eszembe hirtelen

2011. febr. 11. 09:18
 12/17 anonim ***** válasza:
én megértem őt. ha a te részedről ennyi belefért, hogy ennyire mellékesnek tekintsd, amit megbeszéltetek, akkor az ő részéről simán belefér ezekután, hogy ne vegye fel a telefont. és ha te ezek után nem érzed rosszul magad, sőt, még rá vagy kiakadva, akkor veled van a baj. ez az én meglátásom.
2011. febr. 11. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy a közösségi oldalak ilyen fontosak lettek... mi a tökömnek kell oda minden baromságot kiírni? én is felháborodnék, ha a párommal megbeszélünk valamit, aztán rá fél órára azt olvasnám, hogy az ismerőseinek menőségből "hú, én is írok valami frankót és ti lájkolhatjátok" a totál ellentetjét írja, ráadásul ott őszinte... Ez a gyerekes és nevetséges! A párodnak nem tudod őszintén megmondani, de a sok senkinek meg odaböffented? Aztán rögtön szakítást írsz és csodálod, hogy baja van? Naná, hogy azt fogja fel belőle! Végig kéne gondolni, hogy kinek mit mondasz, kiscsillag, akkor nem lenne ez.

Tipikus eset, hogy még a hülyének áll feljebb. Ő ne legyen megbántva, ő értsen meg téged, mikor eszetlenül viselkedsz...

2011. febr. 11. 11:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem írtam h szakítani akarok vele... annyit írtam neki hogy ha ő úgy gondolja h én nem felelek meg neki, akkor hagyjuk... Mert mindent megteszek azért hogy érezze hogy szeretem, de neki soha semmi nem elég... Neki is elmondtam h nincs hangulatom a V.naphoz... nem csak odaböffentettem fb-ra...
2011. febr. 11. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:
a facebook-os kiírással rontottad el a dolgot, nagyon, én se venném fel, hogy megbeszélnénk, erre meg egy közösségi oldalon kiírnád, hogy nincs kedved hozzá.
2011. febr. 11. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
ha valentin nap mint a szerelem kiemelése hüleség lenne, akkor ennyi erővel a születésnap megtartása vagy a karácsony is az lenne
2011. febr. 11. 12:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem rájött, hogy egy érzéketlen ember vagy, aki (valószínűleg) már többször megsértette, és szépen továbbállt. Jól tette.
2011. febr. 12. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!