Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érzed? Neked nehéz vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzed? Neked nehéz vagy könnyű összejönni valakivel? Fontos: Kort és nemet is írjatok, kérlek!

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 19:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nagyon.

21F

2011. febr. 10. 21:26
 22/28 anonim ***** válasza:

Abszolút nehéz,mindig is az volt...Ha könnyen ment ,már gyanús is lett.Eldöntöttem,értelmetlen..majd esetleg pár év múlva

f/17

2011. febr. 11. 08:38
 23/28 anonim ***** válasza:

Nehéz összejönni. Vagyis eddig mindig olyanokba "botlottam" akiknek csak szexre kellettem volna. Persze az már más téma ha valaki csak szexet akar, és más ha komoly kapcsolatot.

Sajnos az utóbbi nem olyan könnyen jön.

Saját példám alapján 3 évig volt, hogy egyik szex éhes jött a másik után, amiből én nem kértem. 3 év után ismerkedtem meg a jelenlegi párommal akivel könnyű volt összjönni mert már az első randinkon izzot a levegő. De ezt megelőző 3 hónapig ismerkedtünk, igaz csak interneten beszélgettünk és telón.

21/L

2011. febr. 16. 20:49
 24/28 anonim ***** válasza:
Mivel zárkózott vagyok, ezért nekem nem könnyű. Igaz, jelölt sem volt túlságosan sok az elmúlt 19 évem alatt, inkább hosszabb távon (évekig) 1-1 személy.
2011. febr. 16. 20:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Változó. Volt olyan időszakom, hogy ha szakítottam az egyik barátommal, akkor már egyből volt jelentkező, de most például sehogy sem akar összejönni a dolog a sráccal, aki tetszik. De ez személyfüggő is. Ez nem olyan dolog, amiben általánosítani lehetne:)
2011. febr. 16. 20:58
 26/28 anonim ***** válasza:

Jah, elfelejtettem:)

20:58-as: 18/L

2011. febr. 16. 21:00
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyénfüggő.Azzal,aki falja a pasikat/nőket könnyű összejönni,mert könnyen adják magukat,viszont aki értelmesebb és komoly kapcsolatra vágyik,jobban megnézi,kivel szűri össze a levet.Én eddig senkinek nem adtam oda magam csak úgy,és soha nem is fogom,mert van tartásom,és nem vagyok hazugságokkal befolyásolható.Egy emberen mindig meglátszik,ha hazudik.Csak figyelni kell.:)

16/L

2011. febr. 16. 21:47
 28/28 anonim ***** válasza:
nagyon szarul vagyok :( szerelmes vagyok pasiba, nemtudom hogy tetszem neki-e..sokan mondták hogy igen..de nem ugy néz ki..szóval szerintem nagyon nehéz összejönni valakivel..szerelemre és komoly kapcsolatra vágyom..15/L
2012. jan. 24. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!