Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érzed? Neked nehéz vagy könnyű összejönni valakivel? Fontos: Kort és nemet is írjatok, kérlek!
Abszolút nehéz,mindig is az volt...Ha könnyen ment ,már gyanús is lett.Eldöntöttem,értelmetlen..majd esetleg pár év múlva
f/17
Nehéz összejönni. Vagyis eddig mindig olyanokba "botlottam" akiknek csak szexre kellettem volna. Persze az már más téma ha valaki csak szexet akar, és más ha komoly kapcsolatot.
Sajnos az utóbbi nem olyan könnyen jön.
Saját példám alapján 3 évig volt, hogy egyik szex éhes jött a másik után, amiből én nem kértem. 3 év után ismerkedtem meg a jelenlegi párommal akivel könnyű volt összjönni mert már az első randinkon izzot a levegő. De ezt megelőző 3 hónapig ismerkedtünk, igaz csak interneten beszélgettünk és telón.
21/L
Jah, elfelejtettem:)
20:58-as: 18/L
Szerintem ez egyénfüggő.Azzal,aki falja a pasikat/nőket könnyű összejönni,mert könnyen adják magukat,viszont aki értelmesebb és komoly kapcsolatra vágyik,jobban megnézi,kivel szűri össze a levet.Én eddig senkinek nem adtam oda magam csak úgy,és soha nem is fogom,mert van tartásom,és nem vagyok hazugságokkal befolyásolható.Egy emberen mindig meglátszik,ha hazudik.Csak figyelni kell.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!