Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érzed? Neked nehéz vagy könnyű összejönni valakivel? Fontos: Kort és nemet is írjatok, kérlek!
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 19:22
11/28 anonim válasza:
Nekem nem nehéz, hanem lehetetlen. 21/F
12/28 anonim válasza:
Pont annyira nehéz amennyire nehéznek gondolod... :D
13/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, 21/F: Valahogyan azért csak lehetséges ha másoknak is sikerűl. :-)
2011. febr. 10. 19:48
14/28 anonim válasza:
Azok mások...én a kutyának se kellek. Szüzen fogok meghalni. De lehet, hogy előbb inkább kinyírom magam. Nincs értelme az életemnek.
15/28 anonim válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:59
Ha csak a dugásról szól, akkor tényleg nincs...
Szóval keress valami értelmes elfoglaltságot. Nem hiszem, hogy egy kalap szar lennél, amiben semmi nincs.
16/28 tsz-tag válasza:
soha ne mond hogy soha...a sajnáltatós szöveg meg nem doppingolt még senkit sem
17/28 Évikee. =$ válasza:
lány vagyok, 12 éves. Hát hogy őszinte legyek, olyan is-is. De inkább nehéz. ilyen korban nem tudod, hogy mit is akarsz. de ha a párod is így gondolja, akkor már könnyebb.
18/28 anonim válasza:
Attól függ hogy a kiszemelt hölgyemény mennyire ostoba és befolyásolható, tehát 100-ból 99-szer nagyon könnyű.
(feltéve hogy hazudok mint a vízfolyás)
19/28 anonim válasza:
Nehéz, nagyon nehéz. Sokszor az az érzésem, hogy egyedül maradok életem végéig, és ez nagyon letör.
33F
20/28 anonim válasza:
Nem nehéz. A dumám és hozzáállásom a csajokhoz általában rövidebb vagy hosszabb idő alatt meghozza az eredményét. Jártam már olyan csajjal is akinek sem előttem, sem utánam nem volt barátja, márpedig őt nem volt egyszerű befűzni.
"életművész" (srác, 25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!