Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összetört a szívem, de nagyon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetört a szívem, de nagyon. Mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
4 hónapja szakított velem a barátom. Azóta összejártunk, de amikor éreztem, hogy még akar valamit tőlem többet is, akkor mindig azt mondta, hogy ő már tényleg nem szeret, és ne építsek rá jövőt, csak ennyit tud nyújtani (szexet). Aztán megbeszéltük, hogy őszinték leszünk egymáshoz, mindent elmondunk a másiknak. Olyan dolgokat tudtam meg róla, hogy más már rég elhagyta volna, de én annyira szeretem őt, hogy mindent megbocsátottam neki. Igaz velem sosem volt hűtlen, és semmi hülyeséget nem csinált, amikor együtt voltunk (1 évig). Ezt még most is mondogatja nekem, hogy sosem fog találni ilyen nőt, mint, amilyen én voltam. Azonban nemrég összejöttem egy sráccal, hogy az exemet eltudjam felejteni. Azonban még akkor is összejártunk... Aztán most mondta nekem exem, hogy nemsokára randija lesz. Összetörtem mégjobban. Mert olyannak ad esélyt, akit nem szeret, nekem meg nem, akit úgyszintén semmibe vesz. Mégis másnak megadja azt a lehetőséget, hogy normális párkapcsolatuk legyen. Rettenetes és kusza érzés ez számomra. Nagyon szeretem őt, ezért mentem bele ebbe a hülye játékba, hogy magam mellett tudhassam. Szerintetek mit tegyek? Próbáljam meg az új barátommal, hátha őt megszeretem és a másikat meg elfelejtem? Nagyon szenvedek, alig tudok enni, nagyon sokat fogytam. Ennyire embert még nem szerettem, pedig meg sem érdemli, hogy így kínozzam magam miatta.
2011. febr. 10. 13:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon utálom magam, hogy lesüllyedtem a szintjére. Tényleg elkell felejtenem, mert nekem csak még rosszabb lesz.
2011. febr. 10. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Arra kellesz csak neki hogy lefeküdjön veled,

Mondja hogy szeret.. tudod miért mondja..? mert azt akarod hallani...

Kihasznál de nem veszed észre a rózsaszín köd miatt, nem lepődnék meg ha hátad mögött meg kiröhögne a barátjaival..

2011. febr. 10. 14:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem mondja, hogy szeret, sőt azt mondta, hogy már elmúlt nála ez az érzés, mégis úgy tesz, mintha nem így lenne. És a barátai nem tudnak erről.
2011. febr. 10. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!