Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki még soha nem csalta meg a párját? Létezik pl. hűséges férfi?
Igen
Egyébként ennyi erővel ugyanezt a nőkről is lehetett volna kérdezni. De az is hülye kérdés lett volna...
Jelen.
10 éves kapcsolatomban soha nem csaltam meg a párom, még ingerenciám sem támadt ilyesmire, szerettem és imádtam. A sors fintora, hogy ő viszont megcsalt - ezért lett vége.
31/F
Sajnos úgy tűnik, csak itt akad néhány hűséges férfi..., a valóságban még nem találkoztam ilyennel dacára annak, hogy én soha nem léptem félre kapcsolatomban.
Azért kérdeztem, hogy van-e hűséges férfi, mert én nő vagyok és a most említett okok miatt.
Egyébként vannak olyan nők (és olyan férfiak is), akiket egyszerűen mindenki megcsal. Ennek több oka lehet, pl. akár a folyamatos féltékenykedés, bizonyos tulajdonságai, a túlzott ajnározása a másiknak, stb... tehát nem mindig a félrelépő fél egyedül a hibás, szerintem kettőn áll a vásár. Mert ha egy ember fejében megfordul, hogy megcsalja a másikat, akkor valamit nem kap meg a másiktól. Maga a megcsalás nem helyes "megoldása" ennek a problémának, csak elmélyíti, tovább bonyolítja a dolgokat. Inkább arra kéne rájönni, mi a megcsalás, vagy a kísértés oka. Persze vannak olyan férfiak és nők, akik egyszerűen képtelenek nyugton maradni, és nem tudnak nemet mondani, tudat alatt akár keresik mások társaságát. De általában egy megfelelő partner lenyugtatja őket. Ismerek olyan boldog feleségeket, családanyákat, akik sorra csalták a párjukat, legyen az bármilyen, aztán egyszercsak megtalálták azt, akihez hozzámentek, gyereket szültek, és még csak meg sem fordult többé a fejükben, hogy megcsalják a férjüket. Továbbá ismerek olyan nőt, akinek sokadik élettársi kapcsolata van, de az összes egy semmirekellő vadbarom, ő meg tűri a dolgaikat, holott nem boldog. Ezek a nők egyszerűen képtelenek kitörni a cseléd/boxzsák/megcsalt feleség/megalázott nő szerepéből, vonzzák az ilyen pasikat, és valahol ez kell nekik.
Mi megbeszéltük párommal, hogy mi számít megcsalásnak, mi nem. A kérdés mindig az érzelmi háttér, emberek vagyunk mindannyian, követünk el hibákat, és vannak szükségleteink. A csupán testi megcsalás megbocsátható, egyszer, bár nagyon kell teperni a bizalomért, és sok megoldandó problémát hoz felszínre, amit nem szabad ismét eltemetni. Én megbocsátanék a páromnak, ha megcsalna, mert szeretem. De csak egyszer, és akkor is komoly fenntartásokkal, nem úgy, mintha mi sem történt volna. Igenis történt, méghozzá elég komoly dolog. De amint megismétlődne, vége. Ez igaz oda-vissza, bár én megfelelő érzelmi háttér nélkül nem lennék rá képes, ha pedig megvan az érzelmi háttér, akkor az már régen rossz.
hmm..egyáltalán nem rossz szándékból írom, de sztem a kicsit csúnyácskább fiúk, akik tisztában vannak azzal, nem úgy néznek ki, mint egy "tipikus jó pasi", azok nagyon örülnek ha találnak maguknak lányt, és eszük ágában sem lenne megcsalni. ugyanez a bizonytalan, gátlásos pasiknál. a megcsalás inkább azokra jellemző, akik menőnek hiszik magukat, és a külsejük miatt megtehetik, még akkor is ha sokkal rondábbak a fent említetteknél, csak jól el tudják magukat adni, jó szövegük van, humoruk stb.. szóval egy fiún sokszor látszik ha nem megbízható..
ja, és kihagytam, vannak helyes fiúk is, akik nem csalták még sosem meg a párjukat, igaz ez ritkább, de van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!