Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féléve vunk együtt abarátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féléve vunk együtt abarátommal, voltunk már együtt, de nem tudok elmenni. Feltudok izgulni, amikor bemegy azt élvezem, de nem szeretem sokáig, mert nem élvezem, nem érzek szinte semmit. Mi a baj?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:

És muszáj érezni bármit is???

nincs olyan szó, hogy vunk...

Hány évesek vagytok?

2011. febr. 9. 20:20
 2/7 A kérdező kommentje:
18 képzeld. És azért irtam hogy vunk,mert nem fért ki több karakter,nem vagyok paraszt,mint egyesek. És szerintem jó ha a szexnél érzel is valamit. De lehet hogy neked nem fontos.
2011. febr. 9. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó helyre megy?:)

Bocsi...

De ez nem csak a pasi hibája...

Próbáljatok ki különböző pózokat, próbáljátok kideríteni, hogy jó neked, ha nem, akkor meg passz, csak az orvost tudom mondani, ők sokat tudnak.

2011. febr. 9. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem csak a pasi hibája,nem is állítottam,csak kíváncsi voltam,hogy van-e valakinek valami ötlete erre,vagy esetleg járt-e már valaki így. Köszi
2011. febr. 9. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ülj le vele, és mondd meg neki! Próbáljatok ki több mindent. Egy lánynak amúgy nehezebb elmenni, mint egy pasinak, de ennek lelki okai is lehetnek.
2011. febr. 9. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szintén zenész.Csak annyit tudok javasolni, hogy próbáljon másképp felizgatni a párod.19/L
2011. febr. 9. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbáljatok ki minél több pózt, új dolgokat( persze amihez neked is van kedved ).

Nekem is volt ilyen barátom, ennek ellenére 4 évig voltunk együtt.

Én több előjátékot igényeltem, részéről rengeteg figyelem kellett. Próbáld meg megtalálni azt a pozíciót ami neked a legjobb, és ne félj segíteni a barátodat, elmondani neked hogy jó, hisz mindkettőtök célja hogy jó legyen mindenkinek és biztos vagyok benne hogy a barátodnak is fontos ez.

Bizalom, kitartás és szeretet-és ne görcsöljetek rajta, élvezzétek!

Remélem tudtam picit segíteni.

2011. febr. 9. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!