Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féléve vunk együtt abarátommal, voltunk már együtt, de nem tudok elmenni. Feltudok izgulni, amikor bemegy azt élvezem, de nem szeretem sokáig, mert nem élvezem, nem érzek szinte semmit. Mi a baj?
És muszáj érezni bármit is???
nincs olyan szó, hogy vunk...
Hány évesek vagytok?
Jó helyre megy?:)
Bocsi...
De ez nem csak a pasi hibája...
Próbáljatok ki különböző pózokat, próbáljátok kideríteni, hogy jó neked, ha nem, akkor meg passz, csak az orvost tudom mondani, ők sokat tudnak.
Szerintem is próbáljatok ki minél több pózt, új dolgokat( persze amihez neked is van kedved ).
Nekem is volt ilyen barátom, ennek ellenére 4 évig voltunk együtt.
Én több előjátékot igényeltem, részéről rengeteg figyelem kellett. Próbáld meg megtalálni azt a pozíciót ami neked a legjobb, és ne félj segíteni a barátodat, elmondani neked hogy jó, hisz mindkettőtök célja hogy jó legyen mindenkinek és biztos vagyok benne hogy a barátodnak is fontos ez.
Bizalom, kitartás és szeretet-és ne görcsöljetek rajta, élvezzétek!
Remélem tudtam picit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!