Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi a véleményetek erről a szituációról?
Szóval az a helyzet, hogy van egy lány, akivel már kb 2 éve nagyon jó barátok vagyunk. (én 22, ő 18)
Viszont ez a barátság részemről már egy ideje több, mint barátság, beleszerettem.
Nemrég be is vallottam neki, hogy mit érzek.
A válasz az volt, hogy ő is többet érez mint barátság, csak jelen pillanatban úgy érzi, hogy nincs szüksége kapcsolatra.
Lányok! Ez nálatok csak ilyen lekoptató szöveg, vagy komolyan is gondoljátok? És ha egy srácnak ilyet mondtok, akkor abból később még lehet kapcsolat?
Fiúk! Ha egy csaj nektek ilyet mondana, mit tennétek? Megbarátkoznátok a gondolattal, hogy csak barátság, vagy reménykednétek/harcolnátok tovább, hátha?
Én azt gondolom, hogy ez egy finom elutasítás volt, csak nem akart megbántani. Barátnak jó vagy, de nem akar veled járni.
Hogy viszonyulnék a helyzethez? Ha tényleg éreznék barátságot iránta, akkor megbarátkoznék a helyzettel. De ha csak mint csaj érdekelt, akkor felesleges tettetni a barátságot, úgysem fogom megkapni.
Egyetértek az előttem szólóakkal.
Fontos vagy a csajnak, de ez nem a lángoló szerelem esete.
Hiányzik a tűz, a szexuális vonzalom. Az érzések ettől függetlenül erősek és mélyek, de az igazi szerelmi kapcsolatra nem sok esélyed van. Lehet eljön majd annak is az ideje,de ne várj rá. Foglalkozz más lányokkal is, különben elvesztegetettnek fogod érezni az időt, a fiatalságod. Légy másra is nyitott. Nekem mindekettőre volt példa. Hol én akartam többet, hol a másik (különböző személyek) de átbeszéltük a dolgokat és a barátságot választottam, ahogy a srác is. Ettől függetlenül mindig ott lesz benned a gondolat és a vágy, de nagyon kicsi a valószínűsége, hogy ez összejöjjön. És nem azért, mert te nem vagy szerethető, csupán a megfelelő kémiai ingerek hiányoznak.
Minden jót kívánok:)
*valami
utolsó voltam aki nem tud írni :D
20/l
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mindenkinek ment a zöld!
Ahogy látom a többség szerint tehát ez egy finom visszautasítás volt... hát sajnos a környezetemben élők többsége ugyanezt mondja.
27/f: hát az, hogy 2hétig hanyagoljam, az nem fog menni. mert már az is ritka, hogy 1 napig ne beszéljünk MSN-en vagy fb-n, vagy személyesen.
Cicamica27: sok mindenben igazad van, viszont az, hogy ne várjak rá... igazából az a helyzet, hogy ő az első lány, akibe szerelmes vagyok, szóval most azt érzem, hogy akármeddig képes lennék várni rá. (de lehet ez csak az én hülyeségem)
20/l utolsó: neked van a legjobban igazad. :) Ismerem. És így belegondolva, a barátságunk van olyan erős, hogy ha le akarna koptatni, azt nem ilyen burkoltan tenné...
Bár azt ő is bevallja, hogy sokszor nem tudja, hogy mit akar.
Szóval összességében úgy döntöttem, hogy nem adom fel, amíg van egy pici esély is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!