Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így egy fiú?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy fiú? Tényleg nem zárta volna még le?

Figyelt kérdés
A barátom szeptemberben szakított velem 2 év után. Én még most is szeretem. Hát valljuk be hogy tényleg rossz volt neki, mert sokat veszekedtünk ha rinyáltam... De nem lehet az ember eksőre gyakorlott és neki elképzelése volt, hogy csak én tehetek mindenről (kapcsolathoz két ember kell szerintem) Azt mondta, nem hiszi el hogy meg tudok változni, ja meg azt, hogy mék akármi lehet... Aztán egy ideig nem beszéltünk csak iskolában egykét szót. Én nem kerestem msn-en, nem könyörögtem, nem sírtam, nem szídtam senkinek, éltem az életem (ez neki szokatlan). De aztán elkezdett rámírogatni, közben meg suliban egyre kevesebbet (mert) hozzámszólni. Olyan hetente éjszaka rámírt, hogy a, jéé én még itt vagyok, b, mi ez a kiírás, c, már 15. bejelentkezésed ez. És ezt minden alkalommal... Normális volt, csak játszotta a menőt.. Merthogy ő most csatlakozott két fiúhoz, akik utálnak engem. Aztán, annak a környékén, amikor kiderült, hogy részt veszek egy fiúval a suli fontos rendezvényén (tőlem szokatlan), akkortájt elkezdett egyre bunkóbban viselkedni... Aztán végignézte a műsort is (hangosított).. Továbbra is rámírt, mindenfélét kárdezgetett, hogy járok-e avval a fiúval. Aztán a következő szava az volt, hogy ááá engem nem is érdekel, amit kérdeztem, mindegy... Nem tudom miért nem vette észre, hogy saját magából csinál evvel hülyét. :S Egyszer minsősíthetetlen módon beszélt a partneremről, másik nap velem, minden ok nélkül... De továbbra is rámírt... Sőt még karácsonykor is, meg szilveszter előtt, hogy hova megyek, utána is csak úgy... Azóta csönd van... Úgy gondolom, hogy még mindig érdeklem, csak nem meri a szülei, meg a suli miatt (nem szeretnek az "új barátai")... De ha nem, akkor egyszerűen nem értem, hogy minek nyomozta ki pl, hogy kivel szereplek együtt és hasonlók? Nem látok kettőnkre esélyt, legfeljebb iskola után, az meg még kicsit több mint egy év. Sokan mondják, hogy szerintük még nem zárta le a dolgot magában, hiszen imádott engem. Vagy talán az "fáj" neki, hogy nekem mágiscsak sikerült változnom, hiszen minden nap láthatja? Vagy az, hogy miattam nem volt ideje, mégis én teljesítek most jobban, ő meg kapja a beírásokat, elalszik órán stb...
2009. febr. 10. 09:08
 1/3 anonim válasza:

unatkozik ne foglalkozz vele majd szépen lekopik rolad

lehet jo voltál neki az ágyban és nem tud elfelejteni

2009. febr. 10. 09:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez az, utolsó két hónapban nem voltunk "ágyban"... És elég sok dolga van most...
2009. febr. 10. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak piszkálja a csőrét, hogy tudsz nélküle is élni .
2009. febr. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!