Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a helyes a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes a következő helyzetben?

Figyelt kérdés

30 éves lány vagyok és elég szegényes a ház, ahol élek egyik szülőmmel. Sajnos a szülőm elrontotta az életét, nem gondoskodott saját házról. Amiben élünk nem az övé. Nem tudtam soha nyugodtan elhívni senkit, szobám sem volt, most sincs. Én tartom el a családot, ezért hiába szeretnék albérletbe menni, nem mehetek, mert szülőm cserbenhagyásnak érezni és én sem tudom megtenni. Nem tudnék két helyre fizetni mindent. Ami most lényeges, hogy megismerkedtem valakivel, akivel csak sportbarátságot kötöttünk, de úgy érzem tetszem neki, és ő is nekem. Ma moziba hívott, ott is remekül éreztük magunkat. Szerdára újabb programra hívott... Ő engem úgy könyvelt el, mintha gazdak lennék, pedig nem volt szó ilyesmiről. Igényesen öltözködöm, látja, hogy márkás és drága ruhákban járok, ebből gondolhatta, de ez nem volt téma. Ma nem tudtam elkerülni, hogy lássa hogyan élek, mert ragaszkodott hozzá, hogy értem jöjjön és hazahozzon. A szomszéd háznál kértem, hogy tegyen ki, de pocsékul érzem magam. Nem titkolózhatok mindig. Ő kitűnő egzisztenciával rendelkezik, én nagyon szegény vagyok hozzá képest. Az a pár ruhám van csupám drágább, amikben látott (4-5 darab). Nagyon hasonlóak a céljaink, nagyon szimpatikus, de életemben talán most először van iszonyatosan kisebbségi érzésem, mert félek, hogy nem felelhetek meg az igényeinek. Tudom, ne azért szeressen belém, amim van, hanem az egyéniségemért, de valami furcsát érzek. Mintha ő lenne az a férfi, akivel boldogok lehetnénk, vizsont nem fogok merni belemenni a fent említett helyzet miatt. Nagyon nehezen leszek szerelmes, régóta nincs kapcsolatom, mert nem találom, aki igazán tetszene belsőleg. Rengetek pasi udvarol, de én tudom, mi kel nekem, és ebben a srácban sok dolgot felfedeztem, ami épp az, amit keresek. Mi a nyavaját csináljak? Sosem merném behívni, mert szülőm igénytelensége miatt én már nem tudom rendbetenni a házat ahol élünk. Hogy oldjam meg, hogy ne marjam el magamtól a félelmeim miatt?

Nem tudom mennyire átérezhető a helyzetem, de köszönöm annak, aki végigolvasta és esetleg valamilyen tanácsot tudna adni!

2009. febr. 10. 00:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell azzal kezdened, hogy közlöd vele, hogy ilyen félelmeid vannak. Valósziinűleg egy idő utáán magától rá fog jönni, hogy mi a helyzet, és az is valósziinű, hogy nem fogja érdekelni.

Miből gondolod, hogy gazdagnak könyvelt el? Mert elég, ha nem mutatsz se többet, se kevesebbet, mint ami vagy, és elhiszed, hogy nem eezen fog múlni. Higgy magadban és az illetőben is, ha már olyan jónak tűnik...ha igazán igazi :), nem lesz baj, csak ne zúdiitsd a nyakába. Szerintem.

2009. febr. 10. 00:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Természetesen eszemben sincs beszélni ilyesmiről vele. Próbálok természetes és magambiztos nő maradni, mint mindig, de ma akárhonnan is nézem, hazudtam, mert nem a házunk előtt álltunk meg a kérésemre. De ismeri szülőm autóját és látta, hol áll... Még az első találkozásunk alkalmával mondta nekem, hogy látja milyen szép vagyok és jó az anyagi helyzetem, és hogy gondolja, mennyi férfi csapja a szelet. Egyszerűen ezt szürte le a megjelenésemből, ami valóban nagyon igényes, pedig 2000Ft-os kínai csizmát viselek. Szerdán ismét jön értem, de nem fogok tudni a szomszéd kapuján kimenni, látni fogja, honnan megyek, tehát bukta lesz. Ezért gondolkodom, hogy inkább megkérem, hogy hagyjuk a randikat és maradjunk sportbarátok, vagy barátok. Pedig még csak óvatosan ismerkednénk és olyan szép lenne.
2009. febr. 10. 01:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

pedig beszélned kell vele, elmondani, hogy mi a helyzeted. ha tetszik neked, akkor megér annyit, hogy őszinte legyél vele, és tisztázd a helyzeted. azt is mondd el, hogy téged ez mennyire zavar, és attól félsz, hogy ő másként ítél meg emiatt, pedig te komolyan tudnád venni őt, adott esetben. ha már erről képtelen vagy beszélni vele, akkor soha semmit nem tudnál vele megbeszélni, és a fene megette az egészet.

ha ő ezért eltávolodik tőled, akkor is jól döntöttél, hiszen akkor menjen is a fenébe.

2009. febr. 10. 01:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha értelmes a férfi, akkor azt ajánlom hogy a következő randi után menjetek el valahova sétálni és ott beszélgessetek. Ott nyugodtan lehet kérdezni őt is a családjáról, és te is elmesélheted a családi állapotodat ha már a témánál vagytok. Szerintem ez lenne a legtisztább és csak megértené.
2009. febr. 10. 01:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is beszélgess el vele, és mondd el, hogy mi van. Ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnél, nem teheted meg, hogy a legelején már becsapod, hogyan bízzon benned azután? Neked sem tetszene, ha kederülne, hogy már az elején más, mint amit mutat.

Ha nem érti meg, sajnállak,de ha igen, akkor meg minden jót!

Egyébként az én férjem is jobb családból származik, az enyém is csak nyelte a pénzt, mint nálatok. De ő nem az anyagiak alapján válogatott partnert...

Szorítok neked!

2009. febr. 10. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Hát nemtudom,én férfi vagyok,de engem soha nem tudott érdekelni,hogy anyagi helyzete elég magas-e ahhoz,hogy hozzám illő legyen...Nem vagyok "gazdag",félreértés ne essék,úgy mondhatnám,hogy jól élek,de én is 5 testvéremmel egy 1 szoba 1 konyhás házban nőttem fel,akkor sem volt problémám nőtéren:)

Szerintem ne aggódj,ha a céljai komolyak,nem fogja érdekelni a helyzet,de talán a legjobb egy mozi,vagy bármilyen program utáni séta,és ott apránként elmondani neki,csak úgy belekeverve a beszélgetésbe.Ha már itt vagyok,azt is elárulom,hogy a férfiak egy márkás ruhában nem a márkát látják meg,hanem aki benne van!:)

Ne az légy előtte,amilyen szeretnél,hanem csak önmagad:)...Nem a lakhelyeddel fogod elriasztani magadtól,hanem ha szégyelled magad.

Mondtam ezeket én,nagy öreg,és bölcs:) -Reaper- [22/F]

2009. febr. 10. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, őszintén mondd el neki, persze ne ajtóstól ronts a házba, tereld úgy a szót.

Ne hessegesd el magadtól a boldogság lehetőségét, csak azért mert a szülőd olyan amilyen. Nagyon szép dolog tőled, hogy nem akarod magára hagyni, de nem biztos hogy jól jársz ha feláldozod a fiatalságodat és magadat.

A srác ha komolyan gondolja Veled a kapcsolatot, nem fog ez miatt eldobni.

2009. febr. 10. 11:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat mindenkinek! Megpróbálom majd megfogadni. Sajnos még olyan mélységekig nem jutottunk, hogy ilyenekről beszélhetnék, egyelőre csak sportolunk és viccelődünk, illetve két-három alkalommal tudtunk kicsit beszélgetni, de akkor inkább üzleti dolgokról és nagyon keveset, tömören magunról. Nem vagyunk lelkizős típusú emberek, inkább vidámak és pörgősek, ezért nehéz lesz majd ilyen témába belemenni, de nyilván előbb-utóbb muszáj lesz, ha valóban alakulnak majd köztünk a dolgok.
2009. febr. 10. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondd el neki nyugodtan, azt is, hogy ez feszélyez.

Persze majd csak akkor, ha már sok mindent tudtok egymásról.

Ami a lényeg: az mindegy, milyen a nő anyagi helyzete, a ffinak kel gazdagnak lenni, őt fogják "családfőnek" meg "családfenntartónak" hívni.

Fordítva lenne gáz, ha ő élne úgy, ahogy Te, Te meg kőgazdag.

Asszem szóba sem álltatok volna egymással. :)

2009. febr. 11. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!