Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek után mit higgyek? Mit gondoltok erről?
Szia! Nem akarlak megbántani a válasszal, de nem hangzik túl jól, amit írtál. Mert ha a barátod olyan hullaszerelmes lenne beléd, eszébe nem jutna más lányokkal ennyit csetelni, sőt elmondani a múltbeli érzéseit. :(( Legalábbis amikor én annyira odavagyok valakiért, be vagyok rá szűkülve teljesen, és nem dumálok ilyen hosszan egyéb ellenkező neműekkel.
Nem azt mondom, hogy a barátod hazudik, lehet, inkább saját magának se vallja be, hogy (esetleg) mit érez(het) a másik lány iránt.
De hangsúlyozom, te ismered a teljes sztorit, ez csak egy meglátás a leírásod alapján, lehet, hogy nincs igazam.
Ha én lennék ilyen helyzetben, kilépnék belőle (ha a barátom nem hagyja abba a csetelést a másik lánnyal). Nem hisztérikusan, csak egyszerűen megmondani neki, hogy nekem ez így nem jó. Megérdemlem, hogy találjak olyan férfit, aki teljesen odavan értem, és nem foglalkozik más nőkkel. Te is megérdemled.
Bárhogy is döntesz, sok sikert a döntésedhez!
26/N
befolyásolható a barátod ennyiről van szó
a csajt se meri lerázni, meg téged se
mindkettőtöknek a jobbik arcát akarja mutatni
igaza van, hogy téged szeret, de a csajt nem meri hidegen lerázni, nehogy megbántsa
ilyen volt az én barátom is, de én lefektettem a szabályokat, kivívtam magamnak, ami nekem jár.
Ez a "Sajnálom hogy nem jöttünk akkor össze, mert jó lett volna" mondat mindent elárul! Bocsi, de én sem tudok sok jót mondani, nyilvánvaló hogy vágyik arra a csajra.
Remélem hogy nem lesz igazam, és tényleg CSAK téged szeret a srác!! El tudom képzelni hogy mit érezhetsz most..
Szerintem kérdezd meg tőle hogy mi az ami szerinte hiányzik a kapcsolatotokból, mert hidd el minden pali azért lép félre, mert valamit nem kap meg. Vagy több figyelemre, új élményekkel teli szexre,gyengédségre, vagy megértésre vágyik.
Arra figyelj, hogyha ilyen dolgokról kezdesz el neki beszélni, mindig higgadtan kezdj neki a témának, és sose legyen vallatásos vagy kikérdezős feelingje.
Sok sikert, a legjobbakat kívánom neked ;) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!