Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy a pasik az elején mindent megígérnek, mondják, hogy szeretnek, sosem fognak elhagyni stb. , aztán elhagynak vmi szánalmas szöveggel?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 14:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

17:04 vagyok

14:39 itt a másik oldal. nem előnyös a férfi számára, ha hosszú kapcolatot akar egy nővel, mert azt a szeszélyei vezetik. ha egy férfi hűséget ígér, akkor lehet eltökéltség, de egy nőnél többnyire csak érzelmi állapot.

14:39 sajnos egyetértek

15:13 sajnos ezzel is, habár azok a nők, akik kifogják ezeket a férfiakat, meg is érdemlik, és akik ezek alapján általánosítanak, azokkal jobb is, ha értelmes férfi nem érintkezik

15:16 egyetértek, de általában jellemző az emberek kapcsolataira a meggondolatlanság. de most ez a divat, élj a mának, ahhoz nem kell felelősség

15:26 ezek is jó gondolatok, néha meglepődök, hogy értelmes emberek is járnak ide

15:34 ha valamit erőltetünk, az már rég rossz. ha egy értelmes nőről van szó, tudhatná, hogy egy férfi nem a szavakban él.

2011. febr. 5. 17:13
 22/27 anonim ***** válasza:

15:26-os vagyok megint. az előbb kicsit félreérthető voltam azt hiszem!

szóval a lényeg, hogy sajnos a lányok szinte igénylik azt, hogy a fiúk mindenfélét összehazudjanak nekik, füllentsenek. megszokták, hogy a fiúk többsége mindent megígér csakhogy a lány beadja a derekát. úgy gondolom a nők azért szeretik ezeket az alakokat, mert beleszeretnek a férfi által hitegetéssel, mesékkel kreált tökéletes délibábba.

aki pedig nem ilyen típus, arról azt hiszik, hogy "béna", hogy valami nincs rendben vele.

ígérni még a szegényember is tud, tartja mondás.

szerintem egy normális lánynak kellene, hogy legyen annyi esze, hogy kiszűrje az ilyen szájhősöket, de a valóság nem ez. a nők általában bedőlnek a kamu dumának ha jól előadja magát az illető.

én kimondom amit érzek, nem mondom hamar és nem is könnyen, de ha igen, akkor őszintén. ez nem szokott tetszeni a lányoknak.

23f

2011. febr. 5. 17:29
 23/27 anonim ***** válasza:

,,Én kimondom amit érzek, nem mondom hamar és nem is könnyen, de ha igen, akkor őszintén."

Én ugyanez vagyok,csak nőben,és valóban:ez a nyíltság a férfiaknak sem tetszik.Ergo kár kiadnod magadnak bárkinek is,és nyílt kártyákkal játszanod,mert beléd rúgnak.Továbbá felejtsd el a naivitást,és próbálj a sorok között olvasni.

2011. febr. 5. 17:36
 24/27 anonim ***** válasza:

17:29 "a lányok" (de általában a legtöbb ember) "igényli az őszinteséget" csak éppen elviselni nem tudja :) ezért áradoznak a romantikus férfiról, miközben egy hitegető terroristával tudnak csak együttélni. utána jól kipanaszkodhatják magukat a műkörmösnek, és jön a következő mártírszerep

17:36 és ha mindenki csendben van, vagy pókerarcot vág, hogyan kezdődik a bizalom?

2011. febr. 5. 19:52
 25/27 anonim ***** válasza:

a lányok" (de általában a legtöbb ember) "igényli az őszinteséget" csak éppen elviselni nem tudja :) ezért áradoznak a romantikus férfiról, miközben egy hitegető terroristával tudnak csak együttélni. utána jól kipanaszkodhatják magukat a műkörmösnek, és jön a következő mártírszerep

teljes mértékben egyet értek!!

23f

2011. febr. 5. 20:36
 26/27 anonim ***** válasza:

Ilyen ez a popszakma...

A politikusok is megígérik, hogy jólét lesz, és aztán mégsem...

2011. febr. 5. 21:39
 27/27 anonim ***** válasza:

20:36 23f

igen észrevettem hogy ebben hasonló a véleményünk.

sok helyzetet túldramatizálnak, talán unatkoznak, vagy érzelmileg felfokozott állapotban képtelenek gondolkodni. a legtöbben nem is tudatosan manipulálnak.

21:39

így van. az emberek szeretnek reménykedni, ha leígéred a csillagokat az égről, mindenüket neked adják.

2011. febr. 6. 09:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!