Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Csak én reagálom túl? SOS!
Van egy fiú barátom (akivel igazából csak barátkozni akarok most, de amúgy bejön ezért érint ennyire kényesen a téma).
Vele szoktunk beszélgetni telefonon, elég jól kijövünk. De amikor a barátival van vagyunk akkor le se sz*r mostanában. Eddig odajött köszönni, beszélgettünk az elég is volt, mert a többi "barátainkkal" is akar foglalkozni. De most annyira lesz*rt. Egy hete kértem, hogyha ráér hívjon fel...nem lett belőle semmi, most találkoztunk (barátaival együtt), elvan törve a lábam, minden barátom azt kérdezgette, hogy mi történt, ő leszarta pedig látta (és nem tudja mástól sem hogy mi történt). Nem is köszönt (jó én is odamehettem volna köszönni, de azért az milyen már hogy lány létemre én megyek oda...)pedig nem egyszer lett volna rá alkalma. Le akartam ülni mert nagyon fájt a lábam, látta, előtte álltam, neki és kb. mindenkinek volt már helye. Mikor kb eltelt 10 perc, (úgy hogy közbe látta hogy mankóval rohangálok egy szék után) és utána adta át EGY MÁSIK barátnőm a helyét és utána a másik barátnőmnek hozott egy széket, hogy ne földre üljön barátnőm. A tali végén úgy terveztem (én naív, hogy arra lakik ő is és sokszor haza vitt már) hogy majd most is hazafog. Hát eszébe se jutott, de már nem is kértem meg, inkább hazabotorkáltam mankóval, sírva mert rohadtul fájt a lábam.
Most csak én reagálom túl? Mit csináljak, miért nem lehetek csak egyszerűen a barátja?
Most van egy dolog amit oda kéne adnom neki (fogadásból szerezett cucc), de nem tudom ezek után hogy odaadjam-e neki vagy sz*arjam le? (Bár én nem akarok neki tartozni,de odamenni se mivel ha ő nem jön akkor most én rohangáljak utána? Legszívesebben a fejéhez vágnám a cuccot.
Nehari, de nagyon szenyó dolognak tartom, hogy senki nem segit egy csajszinak aki mankóval jár. És még messze is kellett menned gyalog, nem ? A suliban is ennyire nem érdekel senkit, hogy segitsen ? Vagy pont ezért teljesen hozzászoktál már hogy mindenhova mankóval mész és kész ?
Kitartó kis csajszi vagy, vigyázz magadra.
a szerelem nem ojan amit kérdezni kel hanem rá kel
érezni a másikra hogymit szeret
velem ugyanez a helyzet. én a srác fejéhez vágtam, hogy még visszaköszönni sem képes,mikor régen órákat beszéltünk. ezek után hozzám vágta, hogy az emberek változnak..már nem kérdezi meg, hogy mi bajom van és semmi ilyesmi. mondtam neki, hogy elküldhet a francba, ha nem akar beszélni, de ő akar -.-
magasról le kell ezek után sz*arni, mert nem érdemlik meg hogy időt pazaroljunk egy olyan kapcsolat építgetésére, ami a másik részéről már nincs is. tudom.. nehéz lesz elfelejteni és elveszíteni egy nagyon jó barátot, de idővel megszokod.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!