Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dacos női büszkeség!? És pénzéhes. Már megőrülök tőle, imádom, a rögeszmém. Mit tehetek? 20/F
A neten ismerkedtem meg egy lánnyal. A gond csak annyi, hogy több100 km-re lakunk egymástól. Néha hosszú órákat beszélgettünk, volt,h este elkezdtük és annyira megfeledkeztünk az időről,h egész éjjel beszélgettünk. Ha hazaértem azonnal a tőle kapott üzenetet és az üzenőfalát bújtam.... Rengeteget chateltünk, msn, skype, sms, telefonon beszélgettünk. Gyönyörű,álomszép,egy igazi kis zseni, kedves, aranyos, édes, sok mindenben 1etértünk meg minden, imáááádom.....!!!!! Flörtölgettünk és szinte mindent elmesélt nekem... Kicsit néha azt vettem ki a szavaiból, h még szereti a volt pasiját. Szó szerint egymás lelkitársaivá váltunk. Én meg totál belezúgtam.... Folyton közeledtünk egymás felé, kétértelműen, sőt néha egyenesen kifejeztük, h szeressük 1mást. Rengeteget bókoltam és kicsit ritkábban, de ő is. Sokszor elképzeltük a közös jövőt, meg minden. Ő meg közben koptatta le a pasikat magáról, mert imádják.... Volt közben 1-2 futó kapcsolata, de nekem azt mondta, h ezek rövid kapcsolatok lesznek, és tényleg dobta is őket. Aztán egyre inkább egymásba bonyolodtunk. Néha szerelmemnek neveztük egymást. Mígnem bevallotta,h szerelmes belém. De én hülye meg nem akartam vele a kapcsolatot, annak ellenére,h szeretem. Mert 1. Néha kicsit azt hittem, h biztos velem akarja feledtetni a volt barátját ( aki a naaagy szerelme volt), 2. Meg ha én szeretek valakit, akkor éjjel nappal vele lennék. Megértett, sírdogált pár napig, meg szomorkodott, aztán meg egyik napról a másikra jó kedve lett, hétvégente bulizott, és belevetett magát a tanulásba, h elfelejtsen engem. De aztán azt mondta, nyugodtan legyünk barátok továbbra is. Ő már túllépet rajtam. A mai napig sokat beszélgetünk,meg minden és ha olyan szerelmesen szólok hozzá, azt mondja,h ez fáj neki, és ne mondjak ilyeneket, ha nem szeretem, mert ő szeret. Közben kiderült,h a közelben élnek a rokonai és itt is töltötte a nyarat. Rengeteget lógtunk együtt. Én meg halálosan beleestem. Már a falat kaparom..... hogy nem lehet az ,,enyém''. Már nem akar tőlem semmit, de azt mondja szeret. És tudom is. Csókolóztunk is már és egyszer ,,úgy'' is együttvoltunk. MEGŐRJÍT..... azt mondja szeret és folyton elcsábít... én meg nem tudok ellenállni..... De nem akar kapcsolatot, mert egyszer elutasítottam. Azt mondta azért,mert is van büszkesége és nem fog senkinek könyörögni,és mert szegény vagyok. Ő is az (volt),de iszonyatosan pénzéhes és van is egy gazdag pasija. De akkor mért kavar velem?
20/F
(Ő is 20 éves).
Jesszusom, te b@szottul szerelmes vagy!
Pedig felejtsd el ez nem 100-as, szerintem ha engem jelentene fel én ideggyógyászhoz küldeném és beutaltatnám pszichiátriára az tuti
Kedves kérdező!
Ilyenkor azért nehéz esetben van a válaszoló,mert bármit írjon,te azt nem szeretnéd látni.Hogy megfordult a fejedben,hogy elfelejtsd,az nem véletlen,de a fentiekből kiválik,hogy nagyon beleszerettél.
Picit furcsálltam a pofont,ezt nem igazán értem.
A lány ha őszinte volt,van egy álma,ami egy sokkal jobb élet mint a mostani.Aki szegény,és ennyi idős,nem tehet a helyzetéről,azonban senki sem mondta,hogy nem törhet ki belőle később.Ezért nem értem a lány "válaszát",hiszen ha várna,sőt veled lenne,nem biztos,hogy továbbra is szegények maradnátok.Együtt nagyobb az erő,több mindent lehet teljesíteni.
Kívánom,hogy jobbra forduljon a sorsod.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!