Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt,20 évnél idősebb lányok segitenétek? (Kicsit hosszú de légyszi olvassátok, és véleményezzétek)
26 éves srác vagyok.Van egy több éves komoly kapcsolatom.
Nagyon szeretjük egymást,kölcsönössen ezt tudom.A problémám a következő:
Észrevettem hogy a barátnőm egy ideje chatel egy nálam is időssebb 30-35 körüli férfival.(A gépen rajta vannak a mentett beszélgetések,csak innen tudom,ő nem is sejti)
Az derült ki a beszélgetésből,hogy pár éve ismerik egymást,soha nem volt köztük semmi,de a mostani kapcsolatuk a barátság és a kialakuló szerelem között lehet.A barátnőmmel nem felhőtlen a viszonyunk,vannak jobb-rosszabb időszakok,de soha nem vesztünk össze komolyan.Már nem olyanok a mindennapok mint a szerelmes időkben,kicsit ellaposodott minden,de úgy érzem kb.úgy vagyunk mint minden komoly kapcsolatban levő pár.Csak neki most nagyon sok dolga van,tanulás,házimunka stb..
És emiatt is nincs időnk egymásra jelenleg.De mindig hangoztatja,hogy nagyon szeret,meg nem tudna nélkülem élni.Viszont ezzel a sráccal olyanokat irogat,hogy nálam teljessen kiverte a biztosítékot.Drágámnak szólítja,flörtölnek egymással,leirja hogy mennyire szeretne szexelni vele,de nem teheti,mert engem szeret.
A srác meg persze füzögeti és a barátnőm partner ebben.
Meg azt irta neki,hogy nem lehet semmi mert velem akar maradni.Ez nagyon jó dolog,de engem már az is nagyon zavart hogy ilyen viszonyban van valakivel és így beszélnek egymással.Aztán az utolsó levelezésük kb. úgy volt,hogy a barátnőm leirta neki hogy imádja,meg hogy vannak gondjai velem és hogy sokszor gondol rá,szexuálisan is és hogy párkapcsolatot is el tudna vele képzelni.Mert úgy van velem,hogy azon gondolkodik néha hogy szakítson velem,de úgy érzi hogy a jövőjét el tudja velem képzelni,csak a jelent nem és nem tudja ezt hova tenni.De nagyon szeret és ezért nem teszi meg.
A csávó meg irja hogy majd átmegy hozzá 1-szer 2-szer,de ő nem tereli le egyértelműen.Persze az világos hogy nem tudja mit akar.Tehát összegezve én úgy látom hogy beleszeretett a srácba,csak hát én itt vagyok és nem akarja ezt eldobni magától.Viszont én így nem tudok vele lenni,hogy tudom mi folyik a hátam mögött.Mit tegyek?
Szerintetek ha már érzelmek vannak nála a másik felé,akkor előbb-utóbb megtörténik a dolog?Én már szakítottam volna vele ha nem irja azt neki hogy engem szeret,de ettől még ez így nem jó.És nem mondhatom meg neki hogy tudok róla,mert ha megmondanám és megbeszélnénk
utánna nem tudnék megbizni benne,mindíg azt lesném hogy kivel,mikor,merre... Az meg nem jó.Csak úgy lépnék túl ezen ha magától koptatná le,de nem így néz ki a dolog.Szerintetek ez így már veszett ügy,ha más is képben van?Mit tegyek?Nem akarom elveszíteni,de olyan lányal nem tudom elképzelni a jövőmet,aki titokban így viszonyul más férfiakhoz.Vagy ezt nem kéne olyan komolyan vennem,hiszen nem történt semmi,pedig már lehetett volna?De hát a szándék megvan.A lány 18 éves.Tudom elég fiatal,de amúgy nagyon komoly.Vagy még nem lehet vele számolni komolyabban?Mit tegyek???
Olyan lányok válaszát várom akik már túl vannak ezen a korszakon,vagy voltak hasonló helyzetben és tudnának tanácsot adni.
Nagyon köszönöm
18 évesen akármilyen komoly gondolkodású, tapasztalatlan a férfiakkal :) Persze hogy elvakítja és elbódítja egy másik pasi udvarlása :)
A problémán szerintem azzal nem tudsz segíteni, hogy körülugrálod és a kedvét keresed, mert ettől még nagyobb bűntudata lesz. Miért nincs szex? Elég gyenge duma, hogy folyton fáradt. Ilyet én is mondtam mikor már szakítás előtt voltam az egyik barátommal. Nem akar veled szeretkezni, mert bűntudata van, mert beleesett egy másik pasiba, és nem kívánja a te közelségedet. Ez 100% hogy így van.
Miért nem szakított még veled? azért mert az eszével tudja, hogy te egy rendes pasi vagy, megértő és tökéletes férjjelölt, akivel biztonságban lehet, viszont a szíve már mást mond, és nem tudja mi ilyenkor a helyes döntés. mert a másik pasi elcsábította. Ezen úgy nem tudsz változtatni, hogy nem borítod ki a bilit.
Az egyetlen kiút ebből, legalábbis ha magamat veszem alapul az, hogy ha megmondod neki, hogy tudod mit érez a másik pasi iránt, és nagyon sajnálod, nem tudod mi romlott el, de tartsatok szünetet. Neki kelljen eldönteni mit is szeretne. Ő kezdeményezzen veled, és neki kelljen kepesztetni a kapcsolatért, különben nem fogja megbecsülni ami van. Mellesleg tényleg nem árt neki átgondolni mi is legyen. Lehet hogy találkozgat a másik pasival 1-2 hétig, és a pasi lelép. aminek nagy esélye van egyébként. vagy ő jön rá hogy mégse olyan fenékig tejfel a kapcsolat egy nála meglehetősen idősebb pasival. De amíg ezt nem tapasztalja meg, az érzelmeit nem tudja meggyőzni az ellenkezőjéről. Azért mert fiatal, és nem volt dolga ilyen fazonokkal.
32/N
Én ugyanígy voltam, mint a barátnőd... 3 évet voltam az exemmel, az utolsó 8 hónapban egy másik férfival (szintén jóval idősebb) flörtöltem, chateltem, kb. minden passzol, amit leírtál. Nem akartam megcsalni a páromat, de a kapcsolatunk ellaposodott, kihűlt, és tudod, ő akkor már hiába próbálkozott romantikus hétvégével, meg gyertyafényes vacsival, már nem tudott meghatni, mert az a másik pasi járt a fejemben folyamatosan. És nem energiám nem volt a párommal foglalkozni/beszélgetni/szexelni, hanem egyszerűen nem vele akartam lenni, hanem a másikkal.
Én szakítottam, mielőtt lefeküdtem volna a másikkal... De lehet, h 5 évvel ezelőtt párhuzamosan futtattam volna a két pasit.
Elhiszem, h szereted, de olyan nagyon fiatalok vagytok még, szerintem hagyd ezt a lányt. Élni akar, nagyon úgy tűnik, és őszintén, meg is értem.
Sorry.
23/L
Nagyon egyetértek a 04.54-essel, valóban, ha van energiája valaki mással msn-ezni, akkor abban az időben veled is beszélgethetne. Irtad, hogy a lánynak nem lenne ideje, ereje szeretkezni veled. Véleményem szerint mindenkinek arra van ereje, ideje amire akarja, amit fontosnak tart. Lehet, hogy nekem túl konzervativak az értékeim, de hiába nem történt még fizikai mértékben megcsalás, szerintem az nem fér bele egy kapcsolatba, hogy valaki egy harmadik félnek olyanokat irkáljon, hogy szivesen lefeküdne, na meg szivesen járna is vele. Bevallom, ha én ilyen üzeneteket találnék a párom gépén nem azon gondolkodnék, hogy elviszem valami romantikus hétvégére, hátha akkor elfelejti a másikat. Inkább számonkérném, sőt ultimátumot adnék, vagy én vagy a másik. Persze egy kapcsolat megromlása mindig két félen múlik. De úgy gondolom tisztességes ember nem csalja meg a másikat, illetve nem kacsingat félre. Ha gondok vannak a kapcsolatban, akkor azokat vagy meg kell beszélni, felnőtt ember módjára, vagy pedig lépni kell, de azzal még senki se oldott meg semmit, hogy összefeküdt egy harmadikkal.
Sajnos én úgy látom, hogy a lány már nagyon menne, csak mi nők nehezebben lépünk ki egy kapcsolatból. Fontos nekünk a biztonság, a támasz, a barátnőd esetében ez te vagy, ez az, ami miatt olyan nehéz lépnie. Viszont vonzza őt ez a másik férfi, akiről szerintem még nem tudja mennyire lehetne számitani rá, mennyire törődne vele a kapcsolatban, ezért még vár egy kicsit. Egyenlőre te vagy a biztos pont az életében, és ez jó. Viszont véleményem szerint le kell ülnöd beszélni vele, el kell mondanod neki, hogy elolvastad az üzeneteit, majd kérd meg, hogyha még fontos neki ez a kapcsolat, akkor próbáljátok meg megmenteni közösen. Mond el neki mennyire fontos neked, és, hogy hajlandó vagy egyes pontokon változtatni, ha a barátnőd ennek szükségét érzi. Ezután jöhetnének a közös vacsorák kirándulások, fontos, hogy újra elkezdjetek randizni, nekünk lányoknak ez kell, nem szivesen mondunk le róla. És kérd meg a barátnődet, hogy a kapcsolatotok megmentése érdekében, hagyjon fel a cseteléssel. Véleménenyem szerint nem az lesz a lényeg, hogy a kérésedre úgymond leáll, hanem az, hogy valóban abbahagyja e. Szerintem még jó ideig nézegetni fogod a gépeteket, hogy vajon van e lehetséges harmadik,de szerintem ez teljesen jogos lenne, a bizalmat nem lehet, egyik pillanatról a másikra visszaszerezni.
Ha jol ertelmeztem:
Lany: 18, Te: 26 Pasi: 30-35
Szerintem rossz helyzetben is vagy, meg nem is.
Eleg ritkan szokott az elso szerelem hazassaggal vegzodni, de lehet, hogy Nalatok igy lesz.
A baratnod hosszutavon nem fog semmit csinalni a pasival. El tudod kepzelni, hogy bemutat egy 33 eves pasit az Anyujanak(aki szvsz 35-45 kozott lehet), hogy mostantol vele jarok majd. En nem nagyon.
Jo helyzetben nem vagy, mert mar elkezdett nezelodni, es ha most nem is ezt a pasit, de majd egy masikat talalhat maganak. Egyszeruen kivancsi, hogy milyen massal. Nem kimondottan az agyban, hanem ugy altalaban.
En ugyanigy voltam egy Lanyzoval. O 18 volt en 23. Menni akart. Voltam rendes, galans, szemet, nemtorodom, csillagokat lehoztam. Mindent eljatszottam, aztan megis elment. Fel evig nyavalyog az ember, azutan kenytelen talpraallni. Igy utolag nem banom, hogy elment. Mert ha nem ment volna el, nem ismerem a mostani asszonyt. Sot azt neztem legutobb, hogy miert voltam en annyira megorulve azert a lanyert?
Szoval en a kovetkezot csinalnam:
Ez a pasi nem veszelyes, mert idosebb. Nyugodtan lehet a lanyzot szembesiteni. Es valaszolja meg oszinten a "Miert tette" kerdest?
Lelkileg keszulj fel arra, hogy idovel ez a szitu megismetlodhet egy korban joban hozzaillovel.
Nem tudom, hogy tudtam e segiteni.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!