Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom külföldre megy dolgozni 3 hónapot. Hogy éljem túl?
pár értelmes válasz:
iratkozz be konditerembe vagy spinning clubba
keress uj hobbit vegyél halakat vagy papagályt
menj utána amint megerősödött anyagilag és dolgozz te is
nekem 3 éves kapcsim van de hüle az elöttem 2 vel levő válaszoló hogy visszafogta! annyira szeret hogy itthon marad...öcsém...látom te is csak mérgezed szegénynek az életét...miattad szenvedjen ebben a nyüves országban?
24F
ahelyett hogy kimentél volna te is vele együtt dolgozni!!!
amugy megvan az esély arra hogy becsajozik!
24f
az én barátom is Németbe ment 3hónapot lett volna ott,de végül (hálistennek) csak 1hónapig volt,de az az 1hónap is maga volt a pokol:/ rettenetesen hiányzott és énis neki mindennap hívott és smst is küldött,de hogy hallottam a hangját a telefonba még rosszabb volt,mert nem érezhettem!:(
de én úgy gondolom,ha igazán nagy a szerelem akkor kibírjátok!
és egyépként is ez egy egészen új lesz a kapcsolatotokba! utána ha hazajön még jobban fogjátok egymást szeretni és becsülni! :)
a barátom mindig azt mondta,hogy ne arra gondoljak,hogy nem vagyok ott vele, hanem hogy az milyen jólesz ha 1hónap után újra látom :) és igaza volt leírhatatlan volt az érzés az "első" csók az ölelése fúúú :)
szóval nehéz lesz,de ne aggódj túl fogod élni!
a társaság segít egyépként! mert nekem pont auguszusba ment ki és pótmeccsre is kellett mennem szóval nem nagyon járkáltam sehová,hanem otthon tanultam úgyhogy elég szívás volt egyedül magamba a gondolataimmal... de amikor újra suliba jártam ott voltak a többiek valamilyen szinten segített! lekötötte a figyelmem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!