Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom külföldre megy dolgozni 3 hónapot. Hogy éljem túl?
Az én barátnőm Amerikában volt 3 hónapot úgy, hogy még csak nem is netezhetett.
Utána viszont új dimenziókat ért el a kapcsolatunk. Kibírni nehéz volt, próbáltam lekötni magam, hogy addig se hiányozzon annyira (nem arra gondolok, hogy megcsaltam). Nehéz általános érvényű tanácsot adni, de gondolj arra, milyen jó lesz újra együtt.
Mi egy évet vagyunk távol egymástól. Én vagyok külföldön. sokat skypeolunk, és fb-n leveleket irogatunk napközben, így munka alatt is elérjük egymást :)
És aki meg azt mondja, h szedjél fel mást, az nem normális..
Amúgy szegény srác is.. :)
3 és fél év után ez egy jó próbatétel lesz a kapcsolatotoknak. Ha kibírjátok, akkor már biztosak lehettek, hogy jók vagytok egymásnak
Nehéz lesz kibírni, temetkezz bele a munkába, tanulásba és el fog telni hamar. Keress fel régi barátokat. Aztán sok boldogságot utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!