Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikből derül ki, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikből derül ki, hogy egy nő ANYAGIAS vagy a biztonságos jövő miatt érdeklődik a lakás/autó iránt?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy csakis Őszinte válaszokat írjatok!
2011. febr. 2. 20:34
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Eltértünk a kérdésben szereplő témától -nem is kicsit-. Úgyhogy várok a kérdéshez további kommenteket.
2011. febr. 2. 22:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát te tudod.

Én nem vállalnék úgy gyereket, hogy napról napra élünk, ha bármi baj van nem tudok beülni az autóba és azonnal vinni a legjobb gyerekorvoshoz, hogyha nagyobb lesz nem lesz egy rendes új ruhája és cukkolják érte az iskolában, nem tud a barátaival elmenni táborozni, nem tanulhatja azt, amihez tehetsége van (zene, sport, művészet), mert nincs rá pénz...

Akkor inkább várok, amíg ezt meg tudom teremteni. De semmiképp sem csinálom azt, mint a cigányok, hogy összedobok 5-6 pulyát azért, hogy utána a családiból éljek, a kölyök meg csináljon amit akar...

2011. febr. 3. 09:41
 23/23 A kérdező kommentje:

"Hát te tudod"

Egy pillanat. Nagyon úgy tűnik, mintha rám célozgatnál. Nekem van saját kertes lakásom, autóm, (hitelmentes) és normális fizetésem is. Nem értem minek firtatni ezt, amikor a kérdés tárgya NEM ez. Tehát az összes kommented: Nem hasznos!

2011. febr. 3. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!