Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikből derül ki, hogy egy nő ANYAGIAS vagy a biztonságos jövő miatt érdeklődik a lakás/autó iránt?
Hát te tudod.
Én nem vállalnék úgy gyereket, hogy napról napra élünk, ha bármi baj van nem tudok beülni az autóba és azonnal vinni a legjobb gyerekorvoshoz, hogyha nagyobb lesz nem lesz egy rendes új ruhája és cukkolják érte az iskolában, nem tud a barátaival elmenni táborozni, nem tanulhatja azt, amihez tehetsége van (zene, sport, művészet), mert nincs rá pénz...
Akkor inkább várok, amíg ezt meg tudom teremteni. De semmiképp sem csinálom azt, mint a cigányok, hogy összedobok 5-6 pulyát azért, hogy utána a családiból éljek, a kölyök meg csináljon amit akar...
"Hát te tudod"
Egy pillanat. Nagyon úgy tűnik, mintha rám célozgatnál. Nekem van saját kertes lakásom, autóm, (hitelmentes) és normális fizetésem is. Nem értem minek firtatni ezt, amikor a kérdés tárgya NEM ez. Tehát az összes kommented: Nem hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!