Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikből derül ki, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikből derül ki, hogy egy nő ANYAGIAS vagy a biztonságos jövő miatt érdeklődik a lakás/autó iránt?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy csakis Őszinte válaszokat írjatok!
2011. febr. 2. 20:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20.54 vagyok:az elején a +jel:3-as lenne (elírtam-bocsi)
2011. febr. 2. 20:56
 12/23 A kérdező kommentje:

"McDonaldsba, csak 80K-ból nem fogja az asszonyt és a babát eltartani"

Rengetegen keresnek havi nettó 80-at (Bevásárlóközpontokban, multikban, kisebb-nagyobb üzletekben)... akkor az a kismillió ember szerinted ne is gondolkodjon családalapításon? Ne viccelj már!

2011. febr. 2. 21:00
 13/23 anonim ***** válasza:

Hát igen amit már említettek. Anyagias = biztonságos jövő csak finomabban vagy inkább rafináltabban megfogalmazva. Abból jössz rá hogy nem ez lesz a főtéma.

Vagy belemész aztán később úgyis rájössz. És akkor majd mondhatod neki hogy TUDTAM!

2011. febr. 2. 21:11
 14/23 anonim ***** válasza:

+ annyi hogy olvasgattam commenteket, ez a 80k-s éppenséggel dolgoztam egy ilyen helyen, és képzeld a legtöbb embernek volt családja, sőt gyerek is. Bár igen a szegénység tényleg szar lehet, de össze lehet azért tartani alatta. Egyébként ugye pár lévén 2-en keresnek akkor olyan 180-20 csak összejön, az meg még határ eset. + támogatás ha van.

Na de lényeg szerintem úgyis rájössz mennyire anyagias ha jobban megismered.

2011. febr. 2. 21:16
 15/23 A kérdező kommentje:

"úgyis rájössz mennyire anyagias ha jobban megismered"

Aki a kérdésemben szereplőek iránt érdeklődik először, azt nem ismerem meg jobban és nem is akarom :-)

2011. febr. 2. 21:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja igen, nem igazán olvastam el kommenteket mikor válaszoltam. Ezek tényleg lol kérdések.
2011. febr. 2. 21:21
 17/23 anonim ***** válasza:

"akkor az a kismillió ember szerinted ne is gondolkodjon családalapításon?"

Hát ne nagyon...

Vegyünk egy életszerű példát.

Apuka keres 80e-t.

Anyuka kap 15E gyest és családi pótékot, összesen 95E.

Egy minimális albérlet, ahova gyereket is lehet vinni olyan 30E havonta, de akkor nagyon putri.

Rezsi legalább 10-15E.

Eddig 45e forint / hó.

Enni is kell kettőtöknek + a gyereknek. Napi 1000 forintnál kevesebből 2 felnőtt nem nagyon tud kijönni. Az 30e.

75e forintnál járunk.

Marad 20 ezer forintotok:

- Babakajára (3-400 forint darabja és 3-4 simán elmegy ha már nem csak tejen van a baba)

- Pelenkára

- popsitörlőre, ruhára, kenőcsökre, oltásra, 100+1 dologra

- tápszerre, gyógyszerre

Szerinted reális?

És akkor ti még egy kábelTV-t sem néztetek, elmenni meg aztán sehova...

80e-ből ne akarjon senki gyereket, csak nyomorgás a vége.

2011. febr. 2. 21:33
 18/23 A kérdező kommentje:

"Hát ne nagyon..."

Ezzel a felfogással, szozás-osztással 50-100 éven belül megfeleződne a világ népessége, hacsak nem kihalna az emberiség.

Rosszabb esetben meg elbutulna a föld, mert csak a hülyék szaporodnának. Lásd: "Hülyék paradicsoma" című film :-)

2011. febr. 2. 21:58
 19/23 anonim ***** válasza:
A hülyék paradicsoma azon felül, hogy egy marha vicce film sajnos NAGYON SOK valóság alappal rendelkezik...
2011. febr. 2. 22:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát figyu annyira én se támogatom hogy nyomorban nőjön fel a gyerek. És nem tudom de szerintem döntse el mindenki maga mi a jó a gyerekének és mi nem, lehet nekik nem kell kábel tv de csak példa.

És ha már igazságoknál tartunk, akkor oké hogy ez így tényleg nem a legjobb és kitudja lehet jobb lenne ha a fél föld kihalna, de azért ez a sok embert valahol munka erő is. Már arra célzok hogy bizonyos szinten ugye ők kivannak zsákmányolva, csinálják a munkát hogy a többiek élvezhessék az életet..

Mondjuk szerintem megoldható lenne technológiával de most ez off topic

2011. febr. 2. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!