Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a barátommal? Létezik, hogy nem szereti a "szexuális életet"?
2hónapja vagyunk együtt a barátommal, még nem feküdtünk le.
Szóltam már neki, hogy én kívánom Őt, szexuálisan is. Erre pár hétre már ott tartottunk, hogy lefekszünk egymással. Igen ám! De mire oda jutottunk, hogy behatol, pont akkor lankadt le. 4x próbálkoztunk, 3x volt, hogy betette nekem, és abba a perce lankadt le neki a nemi szerve. Ő azt mondja, hogy kíván, és ő is szeretné. < De akkor szerintem nem lenne ez! Ő sem szűz már, amúgy a volt barátnőjével 9 hónap alatt egyszer sem feküdtek le! Ezen meg lepődtem.
Én: 17,5 L.
Ő: Lassan 18, F.
A kérdésem adott. Nem szereti a szexet? Vagy nem kíván engem testileg? Később még változhat ez az állapot?
Nem biztos hogy ezzel rögtön orvoshoz kell rohanni. Ezt igazából neki fejben kellene elrendeznie, mert szerintem valószínűleg az a gond, hogy nagyon fél attól hogy nem lesz elég jó, nem fog tudni teljesíteni.
Szerencsétlen srác, élete első "nője" miután együtt voltak másnap már mással van, te pedig, ugyan nem direkt, de még rontottál is a helyzeten azzal, hogy az előző barátoddal való kapcsolatodat ecsetelted neki, részletesen.
Nem csoda, hogy így nem megy neki.
Kedves utolsó: Igen. úgy érzem Neked van igazad, rontottam rajta:(
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!