Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetet kért. Ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet kért. Ez a kapcsolat végét jelentheti?

Figyelt kérdés

Az van, hogy egyik este elmentem szórakozni, a barátom nélkül, merthogy nem egy településen lakunk, és a buliban volt egy srác, akit már nagyon rég óta ismerek, és rossz napja volt, ezért vigyasztaltam, átöleltem és simogattam a hátát. A buliban ottvolt a barátom excsaja is és folyamatosan smseket írt a barátomnak, azt hazduván, hogy megcsalom őt.

A barátomnak más sem kellett, mivel egyébként is féltékeny a srácra (alaptalanul), ezért szakítani akart velem. Én próbáltam meggyőzni az igazamról, de végülis arra jutottunk, hogy szünetet tartunk.

Én beleegyeztem, mondván jobb mint ha szakítottunk volna.

A barátaim azt mondják, hogy az már régen rossz, hogy nem nekem hitt, hanem a volt bnőjének, és hogy ne fussak utána. De én szeretem, és remélem, hogy folytatódik a kapcsolatunk.

A baj csak az, hogy nem beszéltünk 2 napja és nekem ez nagyon rosszul esik, nagyon hiányzik nekem, de ő nem reagál az smseimre.

Mit gondoltok, mit érezhet? És milyen vége lehet ennek a szünetnek?

2011. febr. 1. 15:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :):)

És ám ne csak azt mondjátok, hogy mit csesztem el, hanem azt is, hogy hogyan hozhatnám helyre ;);)

2011. febr. 3. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!