Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetet kért. Ez a kapcsolat végét jelentheti?
Az van, hogy egyik este elmentem szórakozni, a barátom nélkül, merthogy nem egy településen lakunk, és a buliban volt egy srác, akit már nagyon rég óta ismerek, és rossz napja volt, ezért vigyasztaltam, átöleltem és simogattam a hátát. A buliban ottvolt a barátom excsaja is és folyamatosan smseket írt a barátomnak, azt hazduván, hogy megcsalom őt.
A barátomnak más sem kellett, mivel egyébként is féltékeny a srácra (alaptalanul), ezért szakítani akart velem. Én próbáltam meggyőzni az igazamról, de végülis arra jutottunk, hogy szünetet tartunk.
Én beleegyeztem, mondván jobb mint ha szakítottunk volna.
A barátaim azt mondják, hogy az már régen rossz, hogy nem nekem hitt, hanem a volt bnőjének, és hogy ne fussak utána. De én szeretem, és remélem, hogy folytatódik a kapcsolatunk.
A baj csak az, hogy nem beszéltünk 2 napja és nekem ez nagyon rosszul esik, nagyon hiányzik nekem, de ő nem reagál az smseimre.
Mit gondoltok, mit érezhet? És milyen vége lehet ennek a szünetnek?
Nincs igaza a barátaidnak. Az a régen rossz, hogy Te úgy simogatod, meg vigasztalgatod, meg ölelgeted azt a srácot, hogy tudod jól, hogy a barátod rá amúgy is féltékeny.
Az meg, hogy most a volt barátnőjére próbálod kenni, amit Te csesztél el, már nem segít rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!