Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetet kért. Ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet kért. Ez a kapcsolat végét jelentheti?

Figyelt kérdés

Az van, hogy egyik este elmentem szórakozni, a barátom nélkül, merthogy nem egy településen lakunk, és a buliban volt egy srác, akit már nagyon rég óta ismerek, és rossz napja volt, ezért vigyasztaltam, átöleltem és simogattam a hátát. A buliban ottvolt a barátom excsaja is és folyamatosan smseket írt a barátomnak, azt hazduván, hogy megcsalom őt.

A barátomnak más sem kellett, mivel egyébként is féltékeny a srácra (alaptalanul), ezért szakítani akart velem. Én próbáltam meggyőzni az igazamról, de végülis arra jutottunk, hogy szünetet tartunk.

Én beleegyeztem, mondván jobb mint ha szakítottunk volna.

A barátaim azt mondják, hogy az már régen rossz, hogy nem nekem hitt, hanem a volt bnőjének, és hogy ne fussak utána. De én szeretem, és remélem, hogy folytatódik a kapcsolatunk.

A baj csak az, hogy nem beszéltünk 2 napja és nekem ez nagyon rosszul esik, nagyon hiányzik nekem, de ő nem reagál az smseimre.

Mit gondoltok, mit érezhet? És milyen vége lehet ennek a szünetnek?

2011. febr. 1. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tudtad, hogy féltékeny a srácra és mégis simogattad meg vigasztaltad? Te se vagy ép.
2011. febr. 1. 15:35
 2/11 A kérdező kommentje:
De a kiscsaj kavarta a sz@rt...ahh úgy megverném :(
2011. febr. 1. 15:42
 3/11 Norb66 ***** válasza:
A barátaidnak van igaza. Sajnálom.
2011. febr. 1. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Hogyne, a kiscsaj hibája. Ha a párod elmegy nélküled a buliba és egész végig egy idegen lányt pátyolgat, azt te is örömmel fogadod gondolom.
2011. febr. 1. 15:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem örömmel, de bízom benne, mert engem válsztott, engem szeret. És ez a bizalom igencsak hiányzik belőle...sajnos...
2011. febr. 1. 15:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Jah és én jobban szeretem annál, hogy szünetet kérjek tőle.
2011. febr. 1. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
el-basz-tad :)
2011. febr. 1. 16:55
 8/11 Edus:) ***** válasza:
89%
te nem voltál még féltékeny? te nem szerettél még soha senkit annyira hogy féltél hogy elhagy? bíztál benne de féltél. hány éves is vagy?? nem őt kéne vádolnod hogy nem bízik benned vagy hogy te nem kértél volna szünetet. ugyanúgy ki lennél akadva ha egy lányt simogatna és egy srác neked irogatna smseket hogy megcsal. te nem lennél kiakadva?? dehogynem. úgyhogy fogd be és ülj le vele beszélni. :)
2011. febr. 1. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Nincs igaza a barátaidnak. Az a régen rossz, hogy Te úgy simogatod, meg vigasztalgatod, meg ölelgeted azt a srácot, hogy tudod jól, hogy a barátod rá amúgy is féltékeny.

Az meg, hogy most a volt barátnőjére próbálod kenni, amit Te csesztél el, már nem segít rajtad.

2011. febr. 3. 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy nem volt jò otlet igy nyilvànosan vigasztalnod, èn is megcsinàltam màr ugyanezt, nekem is kiakadt a baràtom rendesen. Mondjuk nem kèrt szunetet... Ne csinàlj ilyet tobbet. Szerintem ezzel nem csesztèl el semmit, engem az zavar, hogy a pasid mèg ilyen jòban van az exèvel, aki ràadàsul kavar is... Beszènled kène a baràtoddal, hogy ez nem jò, te meg akkor a csajra lehetnèl fèltèkeny. Amùgy tolem a baràtom 2x is kèrt szunetet 2 èv alatt, mèg mindig egyutt vagyunk, mindig visszajott, a szunetekben nem csinàlt semmit, mint megcsalàs vagy ilyesmi. 18/L u.i. ne irj neki tobb sms-t, hagyd, hadd keressen o.
2011. febr. 3. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!