Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZERETLEK! Ki lehet ezt mondani minden érzelem nélkül? Nők válaszát várom.
Persze, hogy ki lehet mondani, bárkit be lehet csapni..Az egy másik dolog, hogy valaki képes-e valakit becsapni, én képtelen lennék mögöttes tartalom nélkül ilyen szavakkal dobálozni..
L/19
Köszönöm,a válaszokat!A következők miatt tettem fel a kérdést.
A volt barátnőm évekkel ezelőtt,autóbalesetben meghalt.Utána senkivel nem akartam kapcsolatot teremteni,semmilyen téren.Barátaim látták,hogy magam alatt vagyok,és regisztráltak egy társkereső oldalra.Ennek kb 4 és fél éve.Jó ötlet volt,de sokáig nem éltem vele.Aki írt,annak nem válaszoltam,vagy elküldtem,de leítam a teljes igazságot.A szerelem nem múlik,csak az érzés halványodik.Elkezdtem nagyon magányosnak érezni magam,és belevágtam.Prémium tagság stb....
Találtam jót-rosszat,és ŐT!
Az első találkozáskor éreztem,hogy Ő az igazi,és le tudnám élni vele az életem.Az első perctől kezdve egy hullámhosszon voltunk.Belenéztem a szemébe,és azt hittem őszinte.Biztos voltam benne,hogy azok a szemek nem tudnak hazudni.......Tudtak!!!!!!
Velem együtt 2 másik pasival is működött a dolog.Most,hogy mindkettő otthagyta,mert a dugáson kívül semmit nem akartak tőle,bevallotta őket.Ja!Egy apróság.125 km választ el bennünket egymástól.Eddig megbíztam benne,de most már egy nőben sem!!!!!!!Arra voltam kíváncsi,hogy ti nők,mennyire érzitek ennek a szónak a súlyát:SZERETLEK!Ő is,én is kimondtuk.Ezt még viccből soha nem mondtam senkinek.
38/F
A nő 36 éves kétgyermekes elvált asszony....
Szia!
Uhh nagyon nagyon sajnáloma ami történt! Őszinte részvétem. Viszont még nagyon fiatal vagy, muszáj hogy talpra állj, hogy ne legyél magányos. A barátnőd is biztos azt szeretné, hogy boldog legyél!
Nehéz, most azt hinni egy ilyen csalódás után, hogy vannak még érdemleges nők, de hidd el vannak! Még valahol Rád is vár a szerelem!
Kitartás!
Ez a nő nem érdemel meg Téged!!
Ne add fel,keress mást!!És lehetőleg közelebb,mert a távolság nem tesz jót a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!