Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZERETLEK! Ki lehet ezt mondani minden érzelem nélkül? Nők válaszát várom.
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 19:46
3/15 anonim válasza:
Lehet,csak nem érdemes.De ha saját magad akarod meggyőzni, akkor mondogasd.A másik érezni fogja,hogy mikortól igaz.
Én csak akkor mondanám,ha azt is érzem.
4/15 anonim válasza:
Igen. Sokszor mondtam így. De a mostani kapcsolatomban nagyon ritkán mondom ki. De három éve vagyunk együtt.
6/15 anonim válasza:
persze, mondani bármit lehet, akkor mond igazat az illető, ha ezt tettekkel alá is támasztja
10/15 anonim válasza:
Lehet a múltkor egy csaj mondta egy srácnak akik a közös ismerőseim, néhány hét ismeretség után, hát én biztos nem mondanám ez nekem túl rövid idő.
Jah és a lánynak tudom, hogy van pasija a srác nem tudom tudja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!