Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerjem vissza a bizalmát?
A párommal beszélgetünk egy témában amiben először benne lettem volna (közös élet). De barátnőm elkezdett már nagyon tervezgetni én meg próbáltam kicsi kifogásokat keresni és amikor rákérdezett hogy tényleg akarom egyáltalán a dolgot bevallottam neki hogy még túl korai. Azóta nem nagyon szólunk egymáshoz amikor találkozunk én próbálok beszélgetni de nem nagyon akar. Nem direkt hazudtam neki csak mostanában nem nagyon sikerültek neki dolgok és próbáltam volna egy kis jó kedvet csinálni csak nem jó sült el. Azóta látom rajta hogyha mondom neki mondjuk azt hogy szeretem akkor nem hiszi el. Most hogy szerezzem vissza bizalmát. Létszi segítsetek. Normális válaszokat kérek.
24/F
szerintem ilyenkor jó kivárni, de ne túl passzívan. ha azért erre arra el tudod hívni (ergo azért arra még hajlandó) akkor vidd el egy két szép helyre és mindig lepd meg valamivel. ja és ha elhúzódik akkor ne erőltetsd nagyon a testi dolgokat, max finoman pl kezét fogd meg ilyesmi de ne dugd le a nyelved a torkán. próbálj vele minden másról beszélni és ha valamennyire már megnyílt akkor lassan adagolva fejtsd ki a te álláspontodat erről az együttélésről. de azt szögezd le h te is akarod csak még nem most. légy pozitív és ne lankadj. én eddigi tapasztalataim alapján ennyit tudok mondani a női lelkek működéséről :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!