Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Belsőre tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Belsőre tetszik, külsőre nem

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy van egy barátom. Kb. egy éve vagyunk együtt.

Éshát belsőre ő az igazi, teljesen olyan mint én, megértő, elfogad, stb... de külsőre, wááh :S szörnyű. és most értitek, ez nem is lenne olyan nagy baj, de folyton hozzám akar bújni, hozzámérni, meg közel lenni hozzám. Olyan mértékben taszít a közelsége hogy legszívesebben nem engedném magamhoz, de most nem lökhetem el.. és mondom, belsőre meg imádom!! mi a fenét tegyek? :S tényleg eléggé ápolatlan, a keze is, fogai, pl.

Tudom hogy nem kéne hogy számítson, meg hogy szörnyű ember vagyok, de nem tehetek róla!

szerintetek mit csináljak?

17/L

2011. jan. 30. 17:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Össze se kellett volna jönnöd vele. Lányként nem tudsz beleszeretni olyan fiúba, aki külsőre nem jön be. Ne szívasd tovább, szakíts vele, már így is túl sokáig húztad.
2011. jan. 30. 17:31
 22/25 A kérdező kommentje:
már bocsi, de egyáltalán nem húztam.. szeretem én is. próbálom elfogadni mert persze én sem vagyok tökéletes külsőleg, de ápolt vagyok maximálisan. gondolom ennyit ő is megtehetne.
2011. jan. 30. 17:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Hülyeség lenne szakítani, hiszen lehet, hogy utána soha nem találnál belsőleg ilyen srácot, a külső dolgokon meg lehet javítani, hát javítsatok rajta, el kell menni fogorvoshoz, stb, ilyen egyszerű.
2011. jan. 30. 17:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Persze, mond el neki hogy te szeretnéd, ha megtenné ezeket aztán kiderül ő mit tesz meg érted:) Csak ne követelményként mond neki, hanem kérésként. Azt is mond el neki, hogy miért tegye meg, meg hogy fontos lenne ez neked;)
2011. jan. 30. 17:45
 25/25 A kérdező kommentje:
jó ötletek, köszi :)
2011. jan. 30. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!