Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Belsőre tetszik, külsőre nem
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy barátom. Kb. egy éve vagyunk együtt.
Éshát belsőre ő az igazi, teljesen olyan mint én, megértő, elfogad, stb... de külsőre, wááh :S szörnyű. és most értitek, ez nem is lenne olyan nagy baj, de folyton hozzám akar bújni, hozzámérni, meg közel lenni hozzám. Olyan mértékben taszít a közelsége hogy legszívesebben nem engedném magamhoz, de most nem lökhetem el.. és mondom, belsőre meg imádom!! mi a fenét tegyek? :S tényleg eléggé ápolatlan, a keze is, fogai, pl.
Tudom hogy nem kéne hogy számítson, meg hogy szörnyű ember vagyok, de nem tehetek róla!
szerintetek mit csináljak?
17/L
2011. jan. 30. 17:11
21/25 anonim válasza:
Össze se kellett volna jönnöd vele. Lányként nem tudsz beleszeretni olyan fiúba, aki külsőre nem jön be. Ne szívasd tovább, szakíts vele, már így is túl sokáig húztad.
22/25 A kérdező kommentje:
már bocsi, de egyáltalán nem húztam.. szeretem én is. próbálom elfogadni mert persze én sem vagyok tökéletes külsőleg, de ápolt vagyok maximálisan. gondolom ennyit ő is megtehetne.
2011. jan. 30. 17:41
23/25 anonim válasza:
Hülyeség lenne szakítani, hiszen lehet, hogy utána soha nem találnál belsőleg ilyen srácot, a külső dolgokon meg lehet javítani, hát javítsatok rajta, el kell menni fogorvoshoz, stb, ilyen egyszerű.
24/25 anonim válasza:
Persze, mond el neki hogy te szeretnéd, ha megtenné ezeket aztán kiderül ő mit tesz meg érted:) Csak ne követelményként mond neki, hanem kérésként. Azt is mond el neki, hogy miért tegye meg, meg hogy fontos lenne ez neked;)
25/25 A kérdező kommentje:
jó ötletek, köszi :)
2011. jan. 30. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!